reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy

widze ze Wy juz wszystko pokupowalyscie, a ja w lesie. mam tylko ubranka dla dzidzi,pieluchy i chusteczki nawilzajace i nic wiecej, jakos nie spieszy mi sie z tymi wszystkimi zakupami. zreszta moj maz mowi ze kupimy wszystko naraz to bedzie wiekszy rabat:) i do tego pojdziemy do sklepu raz a porzadnie a nie bedziemy chodzic po kilkanascie razy. a wozek i lozeczko to planuje miec nie wczesniej w domu jak dopiero po narodzinach dzidzi.wczesniej oczywiscie sobie zamowimy i beda czekac w sklepie az odbierzemy-jest taka mozliwosc.a jak malutka sie urodzi i bede w szpitalu to maz przywiezie to do domu i sie zajmnie skladaniem lozeczka.po co robic to za wczesnie?

reklama
Mysmy tez wybrali sie wlasciwie 2 razy do sklepu i na 2 razy wszystko kupilismy. Jeszcze czeka nas zakup wozka, ale to juz kwestia polazenia/podzwonienia po sklepach i wyszukanie najlepszej ceny, bo mysle, ze zdecydowalismy sie na Deltima Premiera. :)

martap22 - wozek to faktycznie przez jakois czas nie bedzie potrzebny - ale lozeczko dobrze miec troche wczesniej i rozstawic je do wywietrzenia - niektore egzemplarze potrafia pozadnie smierdziec - a nie polozysz dzidzi w cos takiego ....

to samo chyba się tyczy materacyka, szczególnie jak jest z kokosem - spotkałam się właśnie z opinią, że warto wywietrzyć...

ja wietrze od dzis po 3 letnim pobycie w piwnicy :) lozeczko - bo materaz caly czas stoi u nas w szafie i tylko powloczke trzeba wyprac;

Idzia ma racje..u mnie moze lozeczko nawet nie tak bardzo smierdzialo, ale wozek to faktycznie...dziwny zapach plastiku i smaru...juz tak nie smierdzi ale az sie sama zdziwilam, jak go rozpakowalam.

wlasnie mi uswiadomilyscie, ze wozek tez moze smierdziec i potrzebowac wywietrzenia, czyli warto go wczesniej kupic jednak i powierzyc...

nie wiedzialam o tym, to chyba jednak pomysle o lozeczku wczesniej ale wozek i tak bedzie potem

reklama
U mnie wózek jest. A że był uzywany, to zdążyłam go już całego uprać i ubrać spowrotem.
Zresztą podczas składania pstryknęłam fotki we wszystkich konfiguracjach (głęboki oraz spacerówka przodem i tyłem).

Do góry