Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
lidijka - ja tylko do zdjec zdjelam koc z lozeczka - caly czas jest przykryte ogromnym kocem zeby sie nie kurzylo wlasnie
a szczebelki mam faktycznie 3 - ale to jest lozeczko jeszcze po michale - moze teraz robia inne rena - dzieki
i jeszcze dodam zdjecie mojego michalka jak go ostatnio zastalam w nocy podczas spania
Idzia bardzo ładny przytulny kącik dla małego skarba. A Michał chyba woli twarde spanie Albo szkoda mu "bryki" Lidijka a nasze łóżeczko nie ma w ogóle wyciąganych szczebelków bo jest starsze ode mnie (sama do niego siusiałam). Ale i tak jakoś moi rodzice to obchodzili i bez tych "nowoczesnych" patentów szczebelki się wyjmowało.
U nas jest łóżeczko odkryte i na razie "wychowujemy" kotkę, bo z ciekawości tam wskakuje. To ją zaraz gonimy "nie wolno, nie wolno..." Mam nadzieję, że odniesie właściwy skutek.
dzieci sa swietne
ja spalam jako dziecko podobnie jak michalek tylko glowe mialm oparta o lozeko a reszta lezala na podlodze
sliczne lozeczko i cala reszta tez