Super kurteczka Woloszki!Taka fajnie wycięta i Maja wygląda w niej zgrabnie.
Ja kupiłam uzywany kombinezon dwucześciowy Coccodrillo z zeszłorocznej kolekcji, a więc tylko po jednym dziecku za 85zł (z kosztami przesyłki). Rok temu tez miał taki używany za jakieś 60zł i pozostał nadal w super stanie, dla kolejnego malucha (pory roku się pokryją mniej więcej

)
W Niemczech kuopiłam używane, ale w super stanie kozaczki z gore-tex'u (za 8 euro) i nową kurteczkę. Poza tym w Niemczech ciocia kupiła Julkowi w sklepie z uzywaną odzieżą nówki (z metkami) adidaski nike też za 8 euro.
Nakupiłam mu też fajnych rajstop i skarpet, ale na razie są za duże. Skusiłam się, bo ceny niskie, jakość super. Najwyżej dorośnie i będą na wiosnę lub za rok.
Też mam problem z rozmiarami. Niestety nawet na oko boję się podejmować decyzję. Więc raczej ograniczam się do firm, których rozmiarów jestem pewna.
Muszę się tu jeszcze wybrać na zakupy we Wrocławiu. Szaleję na razie i tylko sobie kupiłam buty, sweterek, bluzkę. Dziś idę do kosmetyczki. Byłam dwa razy w kinie, a gdyby nie choroba zaliczyłabym koncert :-(. Ale tęsknię do moich chłopaków...