reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy

Ja mam wanienkę na stelażu. A kąpiel odbywa się w pokoju, tak więc przygotowanie do kąpieli i potem pielęgnacja na przewijaku.

reklama
ha! ale mam kochaną rodzinke :D właśnie była u mnie babcia i oświadczyła, że chce kupić wózek i jaki to ma być wózek i wogóle, bo ona weźmie moją mame jak ja będe w szpitalu i kupi tak czy siak więc mam powiedzieć konkretnie co chce :)
i mam problem z głowy :D

Super babcia Kosmi. U nas było podobnie, co prawda my wypatrzyliśmy na allegro używany wózek w mieścince odległej o 20km od moich rodziców i prosiliśmy ich o obejrzenie go, ocenę i ewentualne kupno. A teraz za nic nie chcą za niego pieniążków. Czyli to już pierwszy prezent dla maluszka od dziadków. Drugi dziadek-stolarz już obiecał, że kolejne łóżeczko zrobi (bo to małe jest jeszcze po mnie).

ja dzis dokupilam jeszcze 2 body + 2 kaftaniki (okazalo sie ze po michale nie maqm az tak duzo tych malych rozmoarow :) ) no i jeszcze jeden recznik z kapturkiem :)
torbe do porodu mam juz spakowana (tylko dolozyc dokumenty) i na wyjscie druga torba tez juz stoi :) moge zaczac rodzic :)
pokoik dla dzidzi tez gotowy - musze jeszcze tylko przyczepic obijak do lozeczka; i pozbyc sie kwiatka z parapetu ;) chyba pojdzie sobie na balkon ...

reklama
A ja dalej czekam na wózek wrrrrr.... Juz powinnam zacząć na spacerki chodzić, a nie mam w czym! Zaczynam się powoli denerwować. Ilez można czekać na dostawę?

Do góry