reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Zakupy

A co jest dobre w dzisiejszych czasach??? Ja wychowalam sie w wozku z "azbestu";-) i jak narazie zyje.Zobaczymy jak dlugo...a co do tych badan to dobry kubel zimnej wody dla producentow ,moze beda lepiej sie starac bo sprawa nabiera rozglosu,ciekawe jak to sie na cenach odbije...bo przeciez instytuty ktore wydaja pozytywna opinnie dla konkretnego modelu nie badaja go az tak wnikliwie bo to jest bardzo kosztowne.A jesli beda musialy to robic to wozek bedzie kosztowal tyle co samochod ;-)

reklama
No,no...wtedy my "super-mamy" wkroczymy z nowym rewelacyjnym modelem stworzonym wedle naszych potrzeb i podbijemy rynek:laugh2: :laugh2: :laugh2: ale nie wiem co na to wszystko powie unia;-)

woloszki super zakupy i prezenty
priscilla ja tak mialam z michalem - przechlapane ...

a ja mysel ze te badania byly sponsorowane przez jakies firmy i to jedna wielka lipa ...

Ta, zgadzam się z Idzią.

Wołoszki gratuluję udaaaanych, szalonych zakupow:)

A nasz synek Cziczio dzisiaj spał w prawdziwej piżamce, dwuczęściowej. Jakiś czas temu już mu kupiłam w rozmiarze 80 i wydawało mi się, ze za duuuża. A okazało się, ze wcale nie tak bardzo. Bynajmniej rękawki dość długie, bo te w pajacach mimo, że 80-ki to rękawki sięgały lewdwie za łokieć. Ale radocha, hi,hi...

Iza obiecałąm wkleić zdjęcie bawiącej się Oceanem muzycznym Klaudii. Wiem, że już zamówiłaś ale pokazuję inną pozycję zabawy:

Lidijka, twój Cziczio to już kawał mężczyzny. My powoli wyrastamy z 62 (już niewiele co zostało) i trzeba udać się na zakupy bo brakuje mi bodziaków z długimi rękawkami.

Jagoda już tylko w 74 chodzi. Jak to jest, że w poradni ja mierzą i ostatnio miała 65, a ubranka na 68 były już za małe (nawet bez pieluch)? Te rozmiary mają coś wspólnego ze wzrostem?

reklama
Dori Fajny ten ocean.Chyba tez sie skusze.A do jakiego wieku jest on interesujacy dla malucha??
Lidijka no to juz powazna sprawa taka meska pizamka.Graulujemy!!
Joaśka Rozmiary sa orientacyjne jak zdazylam sie przekonac,kazda firma ma swoja rozmiarowke i np z H&M Franek nosi 74 a z cocodrilo 80. Koszule do chrztu ma na 86 bo inne do pepka mu siegały ale ta ma przydlugie rekawy wiec nie jest tak prosto z tymi ciuszkami:-( Mierzony u lekarza jakis czas temu mial 73 cm.

Do góry