Cynamonka
Fanka BB :)
Patija ja też zaszalałam z bigosem i w ogóle z kapustą na rózne sposoby. Dogadzam sobie: a to racuszki, a to pierogi z kapustą i grzybami.
Fasolka po bretońsku też nie głupia myśl Lucyann. Może by jeszcze grochówki zjeść?

Co do podkładów mam 20 sztuk, kilka par majtek jednorazowych i dwie pary wielorazowych. Powinno starczyć.

Wydaje mi się też, że wszystkieprodukty do podmywania, o których piszecie są właściwe i kora i tantum rosa i przetestowane płyny do higieny intymnej. Do tego bajzlu dorzuciłabym jeszcze kryształki nadmanganianu potasu. Super tanie, wydajne i skuteczne.

Fasolka po bretońsku też nie głupia myśl Lucyann. Może by jeszcze grochówki zjeść?
Co do podkładów mam 20 sztuk, kilka par majtek jednorazowych i dwie pary wielorazowych. Powinno starczyć.
Wydaje mi się też, że wszystkieprodukty do podmywania, o których piszecie są właściwe i kora i tantum rosa i przetestowane płyny do higieny intymnej. Do tego bajzlu dorzuciłabym jeszcze kryształki nadmanganianu potasu. Super tanie, wydajne i skuteczne.

) drugą w Świecie dziecka.  Fakt że niektóre rzeczy można kupić wysyłkowo ale pościel to jednak muszę obejrzec w realu dotknąć tkaniny itd.
 ) drugą w Świecie dziecka.  Fakt że niektóre rzeczy można kupić wysyłkowo ale pościel to jednak muszę obejrzec w realu dotknąć tkaniny itd. surówki na bazie kapusty, pory, orzechów pochalaniam od groma, fasolkę po bretońsku, mandarynki, knedle z truskawkami i sałatki z gorszkiem lub kukurydzą.
 surówki na bazie kapusty, pory, orzechów pochalaniam od groma, fasolkę po bretońsku, mandarynki, knedle z truskawkami i sałatki z gorszkiem lub kukurydzą.
 Powiedziałabym że to raczej niektóre ryby morskie mogą być bardziej niebezpieczne zwl. te co absorbują dużo ciężkich metali ale nasz poczciwy karp ??? Ja jadłam karpia  ale fakt że mała to już miała 9 mies.
 Powiedziałabym że to raczej niektóre ryby morskie mogą być bardziej niebezpieczne zwl. te co absorbują dużo ciężkich metali ale nasz poczciwy karp ??? Ja jadłam karpia  ale fakt że mała to już miała 9 mies. Ciekawe, co? I jest to jeden z etapów rozwoju mowy.
  Ciekawe, co? I jest to jeden z etapów rozwoju mowy. 

jak urodzilam paule mialam miesna wigilie
 jak urodzilam paule mialam miesna wigilie i jadlam chyba tylko parowki i kopytka
 i jadlam chyba tylko parowki i kopytka  jak mnie podkusilo na pierniki to cala noc nie spalysmy;-)
 jak mnie podkusilo na pierniki to cala noc nie spalysmy;-)