Gufi-bardzo sie cieszę, że dzielisz się z nami doświadczeniami młodej mamy. To ważne. Dzięki.
Ja ostatnio kupiłam 2 rzeczy, które mnie bardzo cieszą. 1 to taka zakładana na brzuch "kieszonka", zapinana na guziczki z regulacją obwodu brzucha z 2 wymiennymi wkładami, jeden z ziarnami drugi żelowy do użytku na ciepło i zimno. Pomaga podczas obkurczania się macicy i potem na bóle brzucha, czy też krzyża. Fajocha. Zastanawiam się jednak, czy mogę stosować ja teraz na skurcze przepowiadające, co o tym myślicie??
A druga rzecz, to niania. Ponieważ nasz dom ma 3 kondygnacje, uważam to za niezbędny zakup. Zastanawialiśmy się b. długo, bo ceny jakie są, każda z nas widzi, a i wybór nieziemski. W jednym ze sklepów znaleźliśmy promocję z 139 na 99. Postanowiliśmy wypróbować (dowiedzielismy się, że możemy zwrócić w ciągu 30 dni). To niania z kamerą, która jest stale włączona, lub włącza się na płacz dziecka. W sklepie okazało się, że to ostatni egzemplarz, bez pudełka i instrukcji i sprzedali nam ją za....45

Jestem zadowolona!