Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Uwaga :-) Chwalę się. Owoc naszej 2-dniowej pracy ;-)
[img[http://img442.imageshack.us/img442/1408/hpim34670wk.jpg[/img]
hehe mąż mnie zostawił na chwilę samą w domu i to efekty ;-) już wszystko poukładałam hihi
My też sie napracowalismy - pomalowalismy naszą sypialnię, przywieżlismy kosz wiklinowy w którym w początkowym okresie bedzie spać nasza córeczka, wszytsko już ładnie ustawione.Dzisiaj zabrałam sie za segregowanie, oznaczanie (częsc pozyczyły mi koleżanki, wiec musiałam nadać każdej kolor i zaznaczyć wg tego klucza ubranka) i układanie ciuszków w komódce. Wszystko sie na szczęscie zmieściło - chociaż miałam obawy No i nareszcie mam pogląd na to co mi brakuje - same drobiazgi
Póki co - musicie mi uwierzyć na słowo bo nei mam aparata - znowu musze pożyczyć i machnąć kilka fotek
Magduska jak pięknie jesteś już gotowa na przyjęcie maleństwa wszystko dopięte na ostatni guzik.
Antares ja też dostałam pod choinkę szlafroczek , a dzidzia butelki smoczki grzechotki widać gwiazdor wiedział co będę potrzebowała w niedalekiej przyszłości