Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Myfa zauwazyłam na zdjeciu twoj kacik dla dzidzi, czy masz moze zrobione zdjecie w calosci jak to wyglada? bardzo mi sie podoba i chcialabym to zobaczyc... ;D
Gosia specjalnie dla Ciebie na zdjeciu zalapala sie jeszcze siostra ktora mi sporo pomogla ostatnio...brakujejeszczez lampki gwiazdki i lampionow kolorowych nad sufitem ale czekam az sie maz zmobilizuje wkoncu....
Kira dziekuje :-*
Ojej a u mnie jeszcze totalnie nie dzidziusiowo Ale jak się tylko wprowadzę do Piotra to zadziałam.
Strasznie Wam wszystkim zazdroszczę takich cudnych pokoików.
Gosia oj dzidzia jesczze do 15 stycznia co najmniej musi w brzusiu byc...wiec niech sie spieszy ....
Kacha nie zadrosc nie ma czego Twoj tez bedzie slczny
Myfa piękny pokoik widzę że masz wszyściutko poukładane a co do kombinezonika, to myślę, że warto mieć dwa, bo przecież rodzimy w lutym (jak niektóre nie w styczniu) a conajmniej do kwietnia będzie pogoda zimowa, więc w sam raz, nie będziesz uzależniona tylko od tego jednego...