Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Antares, najbardziej urzekła mnie kura vel kogut i toto z zębami z przodu ;D. Tośka też się wybiera na swoją pierwszą osiemnastkową balangę?
(a swoją drogą, jak małżonek to zrobił?-oboje wyglądacie na góra 25 lat, chrześniak ma 18, co by znaczyło, że został chrzestnym w wieku lat 7.
Kuria na to pozwoliła ??? ;D)
Karolla, Irenka dostala ten muzyczny ocean w prezencie od dziadków z Nowego Jorku hehe Narazie stoi w piwnicy bo nie mamy miejsca, a Irenka juz nie wie czym sie zając, tyle ma zabawek. Musze rodzicom powiedziec zeby nie przysylali rzeczy ze Stanów, bo u nas można taniej kupić to samo i mniej zapłacić za przesyłkę. Moja mama ma manię "w Stanach jest lepsze", kupiła leżaczek - a tu takie same na allegro, kupiła kosmetyki Musteli - w każdym sklepie u nas te same, zabawki te same... Szkoda że nie da jej się wytłumaczyć, że my już nie jesteśmy Trzecim Światem
hi,hi,hi widzisz Madzia jak pozory myla no i ta Twoja dyplomacja Mój Tygrys ma ponad 30 ja juz dobijam Tygrys narodzony jako oststni w rodzinie, ze tak powiem w wyniku ekhm wypadku przy pracy Rodzenstwo starsze o 10-11 lat wiec sie wszytko zgadza
Tosia jak najbardziej sie bedzie lansowac wśrod mlodzieży
NO I NARESZCIE JA SIE BEDE LANSOWAĆ mOJE DROGIE NABYŁAMMMMMMMMMMMMMM nareszcie ciuchy dla LUDZI spódniczka + bluzeczka + buciki wszystko w naturalnych kolorach z karta Nokia całkiem niedrogo Boshe....a ż sie nie moge doczekac aż Tygrys wróci zeby Wam sie zaprezentować jejeu jeju i normalny stanik z fiszbinami załozyłam.... ;D
raczej mi sie nie poprzewraca bo mój stary na widok moich łowów powiedział ŁADNE.ja sie bardziej podniecałam jak sobie kupił gitare.No.Wiec prezentuje sie nie za dobrze bo jestem wq i nie mam fryzu i mejkapu ale za to ciuchy widać.i grube nogi.ale co tam.Olewam.No.
Matko Boska, juz wiem, dlaczego tak rzadko sie nam tu pokazujesz...Nie chcesz nam przykrości robić. Przecież, kurka, chudniesz w oczach . Grube nogi, śmiechu warte. Ud nie widzę, ale łydki szaaalenie zgrabne. Dla mnie bomba. Tośka obciążona genetycznie urodą musowo.
I widzę, ze ktoś ci w chwili natchnienia portret chlapnął. Czyżby droga połówka pomarańczy, czy innego owocu miała i takie uzdolnienia ???
buahhahaha Madzia Ty jesteś jak miód na serce od razu sie człowiekowi robi lepiej i nie, ze nogi i tak dalej... dzięki jednak co baby to baby.Potrafią docenić wysiłek powrotu do formy
a do kurii, która raczyłaś wspomniec w którymś poście, to prawie musiałam pisać odwołanie zgodnie z sugestią ksiądza proboszcza.DLaczego? zapytasz zapewne.A dlatego droga MAdziu , ze pan ksiądz kleryk nie chciał nam udzielić slubu, kiedy przy okazji protokołu przedmałżeńskiego, jak na spowiedzi szczerze wyznałam, ze niezupełnie akceptuję naturalne metody regulacji poczęć....taaaa.no cóż.
A myśmy specjalnie wzięli ślub w parafii mojego męża, gdzie ksiądz Mundek protokół wypełniał razem z nami, a właściwie za nas. W ogóle nie kojarzę pytania o regulację poczęć, chyba sobie to sam uzupełnił (ale zdaje mi się, że wiedział, ześmy juz to sobie "wyregulowali" ) U mnie w parafii to ja bym na rozmowę nie chciała iść, bo proboszcz zdeczko nadgorliwy.
Antares Słonko chciałabym wyglądać tak jak Ty bez makijażu... ciuszki boskie! hehe aco do zabawek dokładnie tak wygląda drugi koniec łóżeczka Wiktora tyle że schowałam pod przewijak hahahah monaliza rulez