blond
mama dwoch urwiskow
myfciu swietne zakupy a jakie kozaczki i ta zabawka naprawde bajer
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Szkoda że nie znalazłam wcześniej tej zabawki taniocha i super wyglada daj znać Myfa jak sie Hubertowi podoba ! Buty rewelka!
Mika ja kupiłam Oli rozm20 mam nadzieje ze do końca zimy stykną są o jakieś 1,5 rozm większe niż jej stopa, najlepiej wyjąć wkładkę z buta i przystawić do stópki wtedy zobaczysz o ile są większe nasze dzieci jeszcze nie chodzą wiec bucik może być większy - noga rośnie przecietnie 1cm przez 3 miesiące !
Aha dzisiaj kupiłam na allegro Oli buty Emu - cieplutkie różowe już się nie moge doczekac aż przyjdą !
EMU AUSTRALIA BABY BOOTIE (PINK) - ROZMIAR L (136021498) - Aukcje internetowe Allegro

. Wygląda , że moje dzieci podbicie mają takie samo - u Mateigo też byl wiecznie ten sam problem. Więc wiem jedno - zaro butków przez internet.
)
:-) Ja sie dzis dowiedzialam, ze moja tesciowa kupila malemu na zime nie tylko jedna kurtke ale dwie!!! Do tego jeszcze koldre!! Nie normalnie sie zalamie!!!
Po cholere mi to wszystko, kiedy Erik ma juz 4 kurtki zimowe i 3 nakrycia, ktorych obecnie wogole nie wykorzystujemy, bo spi w spiworku