reklama

Zakupy :-)

• Starter tematu Starter tematu Izzabela
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Ja się jeszcze wstrzymuję z takimi zakupami, ale dostałam dziś od kierowniczki sklepu śliczną grzechotkę dla dziecka :) Poczułam się szalenie miło ;)

reklama
Dziewczynki a co sie bedzie dzialo w 7-8 miesiacu oszalejemy chyba z tymi wszystkimi rzeczami juz nawet o ciuszkach nie mowie
ale jest tylerzeczy do kupienia, kosmetyki dla dzidzi, butelki( ja juz mam ;)) gruszki do noska, termometr w smoczku itp itd ale sie lista robi!

Karolla co do pieluch to flanelowe niezbyt nadaja sie do przewijania, ale do owijania dzidzi sa super. A ja kupiłam sobie (haha sobie) na allegro takie flanelowe. Jak dostane to prześle wam numer aukcji i poweim czy sa warte zachodu.

Karola ja właśnie chce takie flanelowe by bużke wytrzec jak sie uleje mleczko, czy zawinac maleństwo do przewijania raczej nie!
Chyba pójde na łatwizne i pamparsy tylko do przewijania kupie !

jeśli chodzi o pieluchy to przez pierwsze 3 miesiace czyli do maja bede leciec na samych pieluchach pampers, bo nie bede miala gdzie suszyc tetrówek... a jak sie juz zrobi w miare cieplo to oki, moge prac i suszyc na dworze :)

Sprytnie Misiu co racja to racja ! Tylko małe pytanko co zrobić z taką tetrową pieluchą jak małe kupe nawali ;D od razu trzeba namaczac chyba nie?
Przecież smrodek bedzie ze ho ho ;)

O rany ale sie usmialam jak przeczytalam o tych kupkach!!! hi hi hi :D misia masz racje ze beda jazdy z tymi kupkami, przeciez takie malenstwa tylko jedza i zaraz robia w pieluszke... :D

a powiedzcie mi w czym wasze malenstwa beda spac w pierwszych miesiacach??? czytalam ze lepiej i spokojniej spia w malych kolyskach ciasno owiniete! o! wlasnie moje bejbi szleje!!! ;D ja zastanawiam sie nad kupnem takiego kosza wiklinowego na nozkach, a potem lozeczko... ::)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry