reklama

Zakupy :-)

• Starter tematu Starter tematu Izzabela
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Dytek Mutsy niestety nie należą do tanich ale spacerówka z gondolą na bank wystarczy mi na kilka lat no i chciałabym miec go dla drugiej dzidzi aha do tego doczepiasz fotelik maxi cosi i można jeżdzić z nosidełkiem
Gdybym miała mozliwosc dostania wózka od kogoś było by super ale niestety nikogo nie mam wiec musze kupic
Mutsy gondola+spacerówka to ok.2500zł plus koszty fotelika samochodowego!!
Mój mąz jest barzdo za tym wózkiem wiec odchodzi mi próba namawiania go na kupno ;)

reklama
Karolla- ja nie mówię, że to źle, bo sama byłam gotowa kupić fajny droższy wózek, ale jak mówiłam mąż był przeciw. Więc poszliśmy na kompromis. Wózek, który mam ma kilka niedociągnięć i nawet mężuś przyznał, że dołożyłby teraz ze 200zł żeby był ciut lepszy.

Ja tak na prawde jeszcze sie nie rozglądałam, ale na pewno wezmę od cioci wózek w którym ja jeżdziłam jak się urodziłam. Stoi na strychu i na pewno będzie trzeba go porządnie wyczyścić nasmarować itp, ale jest boski :) Jest z takiego fajnego materiału z meszkiem, granatowy, z odpinaną gondolą, ma duże kółka i genialnie sie buja na takich skórzanych pasach. No po prostu extra. Będe musiała jeszcze kupić jakiś mały "miejski" taki do autobusu itp. Ale nie wyobrażam sobie spaceru po lesie z innym wózkiem niż tamten ;D

U moich rodziców jest wózek (taki z budą), w którym jeździłam ja, właśnie na takich skórzanych pasach przy kołach- buja się rewelacyjnie. Jak jeździłam z córcią do rodziców ten wózek przy usypianiu był nieoceniony.

O kurcze, widze, ze zakupy w pelni. Mi mama kupila ostatnio kilka fajnych ciazowych bluzeczek, ale wszystkie raczej do spodni,a z tym u mnie krucho. W Koninie to bida jesli chodzi o ciazowki, z neta boje sie kupowac tak bez przymiarki. Dobrze ze w jakies tam spodnice swoje wchodze. Masakra. Ale dzisiaj jestem ostatni dzien w pracy i nie ma mocnych, w tygodniu wybieram sie na porzadne zakupy do Poznania.
Karola7, sukienka siostry piekna, sama niedawno szalalam na tym punkcie:)...taaaa, niedawno...23,10 bedzie rok:)
Karolla, spodnik pikny:) i widze, ze smigasz jeszcze na szpileczkach:P Podziwiam.
Pozdrowienia dla Mamus i Dzieciaczkow:)

Asia z tymi szpilkami to tylko na wyjście było a wieczorem mężuś wracał wiec chciałaM być sexy mama ;D
ale po kilku godzinach wysiadam na co dzien mokasyny płaskie preferuję !
A co zakupów z netu to powiem szczerze trzeba przymierzyc najpierw wiem to po ostatnich zakupach chciałam
zamówić marynarkę L no bo stwierdziłam że pod sweterek musi byc wieksza a w S sie topiłam jak w sklepie przymierzyłam
rozmiar rozmiarowi nierówny!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry