reklama

Zakupy :-)

• Starter tematu Starter tematu Izzabela
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Oj cudny, ale rzeczywiscie placi sie za marke.
A ja tak z innej beczki - moja siostra właśnie zomówiła sobie suknie ślubną - o taką:
viso-big.jpg

reklama
Karola7 gdybym jeszczez raz mogła powtorzyc dzień ślubu to tylko w takiej sukni....BOSKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a siostra tez brunetka czy blondynka jak Ty?

Siostra brunetka, wysoka i szczupła. No i w ogóle super
Będzie ja widać w telewizji na finałowym koncercie w konkursie Chopinowskim. Gra na wiolonczeli. Przełsiczna wiolonczelistka

Jeśli chodzi o głęboki wózek - to albo pożyczę od szwagierki - chociaż jej malutka bardzo jest do niego przywiązana - fajnie robi buju buju "Micado"
5371.jpg
tylko kolor niebieski z beżowym a nie kratka.

Ewentualnie koleżanka obiecała mi że mi odda wózek na początku marca ;D "Deltim"
9fokus.jpg

No zakupy rewelacja ;D A ja z nowych rzeczy mam dla siebie spodnie dzinsowe i bluzkę jutro wszystko fotografuję. Ubranka na razie te co dostałam i nadal dostaję od szwagierki i moje siostrzenice mi zakupiły kilka ubranek ;D Ja na razie się jeszcze powstrzymuję bo kaska poszła na remoncik - jeszcze dzisiaj mi tapetuje znajomy przedpokój gdyby nie on to nie wiem jak byśmy sobie z tym poradzili - oboje mamy do tego dwie lewe ręce ;D. No i zamówiłam szafę w Komodorze - montaż 12 października - już się nie mogę doczekać ;D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry