reklama

Zakupy :-)

• Starter tematu Starter tematu Izzabela
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Karola a orientujesz sie ile koszyuje nowy kombinezon w sklepie bo ja nawet nie patrzyłam jeszcze ale skoro znam już płec to kupię coś
dziewczynkowatego ;) ;D a cena 85zł na allegro nie jest wcale mala!!

sliczne zakupy
ja w koncu musze obfotografowac moje :-) A calkiem sporo juz tego (juz dwie pokazne poleczki w szafce zajete :-) )
Kombinezonik tez juz mam :-) Za cale 4 zl. 50 gr :-)

Karola przepiekny kombinezonik :) taki jak ze zdjęć Anny Geddes :P

Wczoraj byłam z siostrą w lumpeksie :) była wyprzedaż ciuchów wszystko po 1 zł :) no i stwierdziłam że może coś luźnego na ciążę znajdę... hehe, wyobraźcie sobie że moja sister szukała dla siebie eleganckich spodni z kantem i znalazła, tyle że to były spodnie ciążowe firmy h&m :) rozmiar S idealne jak na mnie :D :P tak więc zupełnie przypadkiem kupiłam sobie firmowe spodnie za 1 zł które są w stanie jakby były prosto ze sklepu. Także sesję już mam załatwioną :) jeszcze tylko koszula ...
Oprócz tego kupiłam sobie troszkę ciuszków dla dzidziusia w rozmiarze 50-86 wszystko w idealnym stanie oczywiście też firmy "baby-baby h&m" lub "petit bateau" :) w sumie wydałam 25 zł a mam taki towar jakbym wyszła z najlepszych sklepów hihi :)

Gratuluje Misia udanych zakupow.... ja zaopatruje sie podobnie :-) tylko, ze spodni nie jestem w stanie na siebie kupic.... wszystkie, ktore znajda sa za krotkie i za szerokie (ciekawe, jak to sie dzieje, ze mawet rozmiar s jest nadal za duzy ;-) a ja mam wrazenie , ze dupka i uda to zasluguja juz na conajmniej L)

Misiaq no to sper zakupy.
Karolla zależy od sklepu, ale poniżej 100 to nie ma szans, raczej od 120 w zwyż - i to czasami duuużo. a przeciez nam kombinezonik przyda sie na jakies 2, góra 3 miesiace

mam pytanko dziewczyny!
kiedy mam zacząc kupować rzeczy dla mojej kruszynki??? ::) wszyscy dookoła mówią m iże nie można kupować wcześniej niż w 8 miesiącu bo się zapeszy czy coś w tym rodzaju...
ja już bym chętnie kupowała, bo jak widzę te malutkie ciuszki i te wszystkie rzeczy to aż serce mięknie! :D
wiem że dopóki nie będę wiedziała czy będzie to chłopczyk czy dziewczynka to lepiej poczekać ale są przecież rzeczy w kolorach "uniwersalnych" ;)

a wy kiedy zaczęłyście kompletować garderobę i nie tylko dla swoich pociech??? :)

reklama
Gosiaf ja pierwsze rzeczy kupiłam chyba w 12 tyg ciaży ale to raczej jakies skarpetusie małe i kaftaniki w 16tyg po pierwszej prognozie co do płci
kupiłam sweterek w H&M różowy dla corci i spódniczkę beżową dużo rzeczy dostaje od teściowej ;) i szwagierki ale na prawdziwe zakupy wybieram sie w 7-8 miesiacu a co do zapeszania to ja nie wierze w takie rzeczy lepiej po mału troche kupic ( względy finansowe) niż potem wszystko na hura!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry