reklama

Zakupy :-)

• Starter tematu Starter tematu Izzabela
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Misia, wygladasz super... taka szczuplutka, tylko ta "pileczka" z przodu :-) A spodnie wygladaja bardzo zachecajaco .... tez polowalam na takie, ale na mnie wszystko za krotkie ;-(

Wczoraj po wizycie u ginki skorzystalam z okazji i odwiedzilam sklep wszystko dla dziecka jejku nie byłam w takim sklepie od 12 lat , ale postępy wózki z hamulcem i dzwonkiem myślałam że pęknę ze śmiechu. W końcu mam jakieś pojęcie o wózkach no i że w większości nie slużą one do bujania :laugh: :laugh: :laugh: Wiem że nie kupię już takiego że osobno gondola tz 3 osobne rzeczy .Wyszło by około 3 tyś a gondolką ile będę jeździć ? Nosidla też nie muszę wozić na stelażu od wózka.
Już za 1000 -1500 można kupić spacerówkę z przebudowaniem na glęboki do tego nosidło to w 2000 się zamknę . Jejku jest taki wybór .... tylko kaska szkoda że z nieba nie leci

Pytia, ja też zastanawiałam się nad wózkiem Wychamet, jest dość tani i wygląd też ma w miarę, nigdzie niestety nie mogę doczytać się ile waży. Tylko ja myślałam o modelu BREAKER. Ma niby pozytywną opinię instytutu Matki i Dziecka. Czy któraś z Was wie coś o tych wózkach?

A słyszałyscie o firmie SAWEX? Bo znalazłam na allegro wózeczek - nawet nie brzydki, no i tani. I do tego jeszcze odemnie z miatsa, wiec bez problemow z odbiorem

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry