reklama

Zakupy :-)

• Starter tematu Starter tematu Izzabela
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Karolla tez sie obawialam jego bo bez "drutów" push up(ów) wazne by mial nie za cienkie ramiaczka byl z czystej bawelny i luzny pod biustem moj mi unosi nawet biust lekko jak skroce ramiaczka osobiscie go polecam.....kupilam go w butiku z bielizna bylam w szoku ze tylko 20 zeta kosztowal....pani powiedziaala ze polski wiec i tanszy mam marksa i spencera tez niby ciazowy....ale nie nosze go beznadziejny jak dla mnie....prezent to byl wiec nie wywalalam....

reklama
ja widziałam w h&m taki do karmienia z odpinanymi miseczkami i był bardzo wygodny, ale nie było mojego rozmiaru tzn miseczka pasowała ale za dużo w obwodzie było (80C)... więc kupiłam bawełniany bez szwów przechodzących przez brodawkę ale z fiszbinami i jest bardzo wygodny no i pasuje (75D) :)

Poza tym przyszły już spodenki z allegro, są idealne, szyte jak na mnie :)
http://allegro.pl/show_item.php?item=64605989
hihi, dzisiaj zrobię sobie w nich sesję :P

Super Misia - ja też szukam jakiś dzinsów na allegro - bo mam jedne od szwagierki ale niestety są za krótkie w nogach :( nawet w nich chodziłam pare razy ale nie mogę bo albo mam krok w połowie uda albo jak podciągnę to nogawki kończą się nad kostką :( :(

Ja szukam takich ze ściagaczem na brzunio - mam takie 2 pary materiałowe i jak dla mnie są idealne ;D
Muszę długość nogawki po wewnętrznej stronie mieć 80 cm a jak takie są to dla szczuplejszych bo rozmiary 36 a mi potrzeba 38/40 zależy jakiej firmy i tak sobie poluję na allegro. ;D ;D
W sklepach dzinsy to koszt około 179 zł >:( >:( zarabiają na cieżarnych, że hoho. :(

Misia pokarz na sie koniecznie w spodenkach ja dostalam podobne od szwagierki ale niestety to był rozmiar S nosiłam je 1 miesiąc a teraz
brzusio uciskają i juz nie moge ich nosić :/

a to moje spodenki:

misia.jpg

poza.jpg

nieb.jpg

ale sesja ::) normalnie zaszalałam :P

Misia super spodenki nawet nie przypuszczalam ze tak super beda wygladac......no a jaka laska w tych spodenkach....taka zgrabiocha mi sie marza kurcze takie blizej ciala te moje dzingsy za duze sobie kupilam....normalnie spadaja mi z tylka....

hihi dzięki Myfa :)
ja mam 2 pary luźnych spodenek po kuzynce szwagra ale to są już ciuszki na 9 miesiąc bo się w nich topię :) ale z tych jestem bardzo zadowolona :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry