reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy :-)

Wprawdzie to nie zakupy. Ale dzisiaj dostalismy od kolezanki nosidelko do samochodu. Bardzo sie rozczuliłam jak je zobaczyłam - takie maleńkie. Ale jest plusik - bez dzidzi leciutkie. Jak bedzie z "wkladką" to sie okaże za pół roku :laugh: Mam nadzieje, że dam radę unieść - zanosi się , że tak. Stoi więc sobie w pokoiku bo jakoś nie mam serca wynieść do pakamery - przynajmniej na razie. Mały juz wypróbował - spodobalo mu się

reklama
Pytia ja już wiem, że prawdopodobnie będziemy mieli wózeczek DELTIM , bo koleżanka chce sprzedać nam po swoim smyku - tylko nie wiem jeszcze dokładnie jaki rodzaj,tzn. na pewno głęboki + spacerówka, ale nie wiem czy voyager czy tez inny.Na razie koleżanka jest na wakacjach, a na oglądanie mam się umówic na początku września jakoś. Wiem,że jest oliwkowy. Oglądałam na allegro i na stronie deltim podobne i myslę,że są OK :) Moja mama oczywiście ,żę to nie wolno jeszcze kupować, że za wcześnie itp. :( oj te wszystkie przesądy :( :( :( ale co mam przepuścić okazję (znajoma chce za wózek okolo 400 zł, a wiem ,ze zawsze dbała o rzeczy, a ponoć głębokiego prawie nie używała) bo przesądy ??? Jak myślicie dziewczyny.

to jest rzeczywiście okazja :) hmmm, może niech ktoś z rodziny zasponsoruje, żeby okazja nie uciekła, a wózek niech nie stoi u ciebie i dopiero po urodzeniu maluszka się go wyjmie :)

No właśnie misia_q to chyba jest jedyne salomonowe wyjście :laugh: oj ale z tym sponsoringiem to będzie gorzej niestety.........i co teraz...............

aga26tka, nie przejmuj się i kupuj. Jak nie masz sponsora, to kupcie sami i dajcie gdzieś na przechowanie, żeby w domu losu nie kusił ;) A cena naprawde dobra :)

Dziewczynki a słyszałyście jakieś opinie o wozku firmy implast spodobał mi sie bardzo jest tańszy niż Quinny
ale nie wiem czy cena nie przeklada sie na jakośc!!!

Chciałam sobie kupićć takie super spodenki ciążowe co w pasie mają wielką gumę ( a może raczej elastyczny materiał). Wypatrzyłam na internecie ale chciałam je zobaczyć w realu. No więc poszłam do sklepiku dla ciężarówek - przez szybę spodenki widziałam. Ale przez dwa dni sklep zamknięty i żadnej karteczki o urlopie, czy wyjściu. Tak sie nie robi ciężarówkom :mad:

Ja własnie mam na sobie dzisiaj takie jeansy z gumą na brzuch wprawdzie nie jest on jeszcze taki duży i nie naciąga gumy
wiec portki mi trochę z bioderek spadają ;D ale jak do tego nałożę sweterek (wreszcie sie u nas ochłodziło) to jest fajnie
Ja polecam takie portasy wygodne i na długo wystarczą guma sie rozciąga bardzo!!

Też mam już od jakiegoś czasu takie gatki i jestem z nich baaaaaaaaaaaaardzo zadowolona. Polecam gorąco :-)
Co do innych zakupków, to...... mam już całą masę ubranek :-)
Może to dziwne, że zbieram tak wcześnie, ale..... jak się ma taki system dochodów, jak my, to się lepiej zabezpieczyć na przyszłość :-)
Mam więc już sporo rzeczy, tylko pouzupełniać. Zostały grubsze zakupki, kosmetyki etc.

reklama
Do góry