reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy :-)

ja jeszcze nie mam nic dla dzidzi - na razie skupiłam się na szukaniu sklepów, gdzie mogę się we wszystko zaopatrzyć. Mamusie z lipca 2005 podawały kiedyś adresy hurtowni we Wrocławiu - zbieram się żeby do nich zajrzeć.
Problem mam teraz z odzieżą ciążową - noszę swoje ostatnie spodnie sprzed ciąży... muszę koniecznie się wybrać na zakupy, ale sklepów jak na lekarstwo, poza tym straszna drożyzna. Zdecyduje się jednak na H&M, gdzie ciuchy są - tak jak zauważyła Karolla, takie bez jaja. Ale trudno, w czymś chodzić trzeba. :(

reklama
Ty panno Asiu a co znaczy to "wszyscy wiedza jak wyglądam " ?? Wygladasz jak każda z nas piekna ciężarówka wiec za bardzo nei rozumiem Twojego
podejścia kochana ;)

ja ostatnio byłam w H&M w Poznaniu i musze powiedziec że nie jest tak najgorzej :) i mam też jeansy z gumą i są rewelacja! :D fakt że teraz są troszkę luźnę (roz. M) ale jeszcze troche i będą w sam raz. kupiłam też tam dla mojej przyjaciółki super turkusową tunikę :D poprostu cudo! :D no i widziałam tam parę fajnych łaszków... ;) :)

No no to fajny tesciu ;)
Ja wczoraj kupiłam też w H&M spódnicę brązową cieplejszą i bluzeczkę nieciążowa ale fajnie brzusio podkreśla!!

Ja bylam wczoraj w H7M i nic nie kupilam :-) Jakos ten sklep jednak do mnie nie przemawia i rozmiary jak dla zupelnie odpadaja i wszystko za krotkie.
Ale przy okazji buszujac po innych sklepech w hipermarkecie kupilam dwie pary skarpeteczek, zestaw koszulka+ czapeczka (takie jak byly kiedys, w czsach naszego dziecinstwa z batystu), kocyk polarkowy oraz cos, co mnie ujelo najbardziej.... ochraniacz do lozeczka, taka niby ksiazeczke r roznymi fajnymi rzeczami. Pstrykne potem fotki.
Ale najlepsze bylo to, ze jak zwykle bylam z mama i ona fundowala ;-)

Ja wczoraj pół godziny buszowałam po H&M w dziale ciuszków dzieciecych ;D
no a dla mam to rzeczywiscie wyboru nie ma za dużego ale zimno sie zrobiło i musiałam coś kupic bo nosze non stop
to samo do pracy :(
Kira pokarz co kupiłas pochwal sie!!!

reklama
No to zarzucam kolejnymi fotkami :-)
Najpierw taki "dorosly" zestawik :-)
a8cae0084on.jpg

Teraz ochraniacz w calosci z jednej strony (slonik po nacisnieciu piszczy, motylek i biedronka szeleszcza)
dsc000215zb.jpg

w zblizeniu :-)
dsc000220di.jpg

druga strona ( z lusterkiem i blyszczacym sloneczkiem)
dsc000230dn.jpg

kocyk spiety dolaczana maskotka
dsc000241cn.jpg

koszulka+czapeczka na kocyku
dsc000253fm.jpg

I skarpeteczki na kocyku :-)
dsc000265hm.jpg

No to tyle wystarczy. Nie zameczam wiecej.

Do góry