reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy :-)

Rybko super ten komplecik!

Remeny ta sukienusia jest przepiekna...

a ja wygrałam łóżeczko na allegro i miałam je dzisiaj odebrać ale dzwonię i dowiaduję się że "oni" jeszcze nie kupili nowego łóżeczka dla dziecka i w związku z tym czy pasowałoby mi w środę...
hehe, mi to pasuje bo jeszcze troszkę czasu jest, ale po co w takim razie się wystawia łóżeczko, skoro nie można go od razu sprzedać?
hihi :) dobrze że ja teraz nerwowa nie jestem :)
hehe a ja właśnie specjalnie chcialam z Wrocka używane łózeczko i tak sie na nie napaliłam bo to firma klupś model radek II z szufladą i za 150 zł mi się z materacem udało wylicytować, wiec troszke oszczednosci jest... Pewnie jakbym powiedziala ze nie, ze chce to łózeczko juz dzisiaj, to pewnie by dali, ale babka ładnie poprosila wiec skoro mi sie nie spieszy az tak, to moge poczekac... tylko to troszke dziwne... heh :roll:

reklama
a tu moje kochane cos dla mojego starszego dzisiaj wkoncu kupilismy mu buty.no to juz teraz mozemy do babci jechac.sorry ,ze to nie dla maluszka ale za to dla rodzenstwa i chcialam sie pochwalic

pisze wkoncu bo bylo strasznie ciezko cos wogole znalezc ja nie wiem gdzie sie wszystkie podzialy wszystko przed swietami ze sklepow wymiotlo

remeny pisze:
A wiecie że ja nie wpadłam na to że z rożka można kołderkę zrobić?

Też nie wiedziałam, teściowa mnie uświadomiła, żebym nawet kołderki i podusi nie kupowała. Ona uszyje mi rożek, z którego po rozłożeniu będę miała kołderkę i do kompletu zrobi mi też podusię. Już robiła coś takiego dla dwóch wnuków, a ja myślałam, że to ze sklepu rzeczy były. Cieszę się, że będę miała piękna pościel i to przez babcię zrobioną specjalnie dla mego dziecka. Uwielbiam takie rzeczy, takie, które mają tzw. duszę i przesłanie ;)

hihi a ja tez nie wpadłam no to, że z rozka mozna kolderke zrobić (gapa byłam) No, ale przy drugim dziecku już się poprawię.

remeny rozbroiły mnie buciki - czy to takie z grzechotką?

Rybka piekny prezent.

misia trochę dziwnie - mogli cie przynajmniej uprzedzić wcześniej a nie w dniu odbioru.

a ja właśnie kupiłam na allegro nianię za 35 zł. I bardzo sie cieszę.

w sumie w wozkach powinnam to umiescic chyba, ale to juz moj zakup wiec khmm wybaczcie ze nie rozlozony ale zapomnialam poprosic mojego zeby zlozyll go....to fotka gondlolk,i ktora polozylam na zlozonym stelazzu...spacerowka i fotelik na pudle sa wiec nie ryzkuje ich zdejmowania....
tak wiec oto wypasione 4 kolka mojego synka ;-) super amortyzacja poompowane kola tylko  na te z alufelgami sie juz nie zalapalismy ;-) noi naped na 4 koła ;-) w srodku mozna  rozne polozenie maluszka ustawic - nie musi plasko lezec ....  a noi wyspasiona torba dla mamy z tym ze  pampersy tam wejda a nie moje rzeczy ;-)
10000620pi.jpg

10000649sk.jpg

reklama
Do góry