reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy :-)

Ja mam teraz serię wieczornych wynurzeń... a wy sobie śpicie. Przysłali mi dzisiaj zamówioną pościel ze sklepu netowego. Za takie nieduże pieniędzorki, to żem jest bardzo very happy. Optymistyczna chociaż :). A co. Jeden pozytywny akcent w tym smutnym jak d... mieście ;D ;D ;D

sa4000041mk.jpg
sa4000066it.jpg

Magduśka, kombizenon faktycznie szałowy i w jakże modnym ostatnio kolorze :). Po prostu jazzy ;D. I fresh. I cool. Albo nie, cool jest passe. Po prostu fresh :D

reklama
Magduska cudne różowości :D

Madzia bardzo ładna ta pościel rzeczywiście, no i ta cena... :)

Ja też dzisiaj sie nakupiłam ::) kupiłam wkładki laktacyjne belli, pieluszki huggies newborn, koszulę do szpitala, kremik ziajki dla niemowląt, no i ciuszki w lumpeksie także będę miała czas na wytchnienie od prania bo duuużo tego na wymianę :D full kasy wydałam :)

zostało mi dokupienie pieluch tetrowych i flanelkowych, wózka, reszty kosmetyków dla bejbi, przewijaka no i nie mam więcej pomysłów... :D aha, laktator :)

No to z tych rzeczy Misia co wymieniłaś to ja już chyba wsio mam jesli sie nie myle, kupiłam tantuum rose i mydło szare w aptece, aha i gaziki
do pepka ;) tylko spiryt musze kupic i rozrobic go z wodą ;D

Ja dzisiaj zrobiłam tzw, próbę "na sucho" na laktatorze (chociaż, przy mojej ilości siary, to nie całkiem na sucho ;D) Full sukces. To nie jest takie trudne jak myślałam, mimo małego zaawansowania technicznego zakupionego przeze mnie modelu :). I robiłam też próbę na koszuli do karmienia. Faktycznie, te z otworkami, co mnie obie mamy w nie zaopatrzyły, to nie jest rewelaja. Całe szczęści przezornie nabyłam sama rozpinaną z przodu, w optymistycznym, niebieskim kolorze. W paseczki. Z osiołkiem, O imieniu Kłapouchy ;D. Ha, i dostałam wreszcie biustonosz do karmienia z fiszbinami. Baaardzo przyjemny w noszeniu, chwilowo oczywiście za duży-Mitex, polecam.

Misia fajowy wózek :) hihi i jaka atrapa dzidziolka :) no no hehehe, że ja na to nie wpadłam. Hmmm a może tak mojego szynszyla przypnę pasami i troszkę przewiozę po osiedlu?? :-)

reklama
Do góry