Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Też bym tak chciała - tylko to mleko : Zaczęłam testować nabiał a tu ta ospa i teraz chyba powinnam przestać bo nie będę wiedziała z czego te kropy. A za ciebie trzymam kciuki
tak mamusia plakala dzisiaj rano,ze nie ma co na siebie wlozyc,ze wkoncu poszla do sklepu i kupila sobie dwie tuniki coby tylko oponki nie bylo widac
rozowa
Blond, ale zaszalałaż. Ja wczoraj bylam na szmatach bo chcialam Matiemu kupic kurtkę na wieś. Żeby się dziecko, mam, babcia itd nie stresowali, że sie pobrudzi/porwie czy jeszcze co innego. No i sie udało za całe 4 zł ;D . No i Iga dostała piękniste spodenki na lato za 2 zł. Wyglądają, jakby były zupelnie nie używane - chyba się do szmat przekonam :laugh:
A zdjatka będą po łikendzie jak małża ze wsi wróci z Matim i aparatem
no prosze to czekamy na fotki karola ja tam nic przeciw szmatom nie mam ,ale tutaj nie ma tak jak w polsce a pamioetam ,ze kolezanki zawsze cos ladnego tam wynalazly