reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Zakupy :-)

Myfcia, wymiatasz nozkami :-)
Ja swoje tyz probuje przywrocic do formy :-)
Blon, 12 sierpnia :-) W poniedzialek ide zaklepac jeszcze chrzciny na ten sam dzien :-)
A krawcowa nie byla ;-( (nie mogla, bo z daleka, a chciala dwie pieczenie na jednym ogniu, a tamta druga pieczen niestety jej nie wypalila) :-)

reklama
remeny pisze:
Karola, może ten sklep ma filię w Krakowie? Chętnie bym się przeszła :)

Remeny obawiam sie, że nie bo na metce napisane, że importer z Lublina. Ale na wszelki wypadek sklep zwie się tak : Z*I*P*

A co do spódnic to ja takowe posiadam w ilośxiach śladowych (3 - wliczając garsonkę zakupioną na chrzest) A w lecie tylko długie spodnie :p

A oto nasz prezent na Dzien Dziecka. Moze Marcel jest na to jeszcze za maly, ale zwierzaczki go bardzo zainetresowaly...zwlaszcza krowa:)
Wszystkie elementy sa w miare duze, wiec nie grozi polknieciem ani wsadzeniem czegos do noska.

15he.jpg

20dh1.jpg

Bardzo ładna zabawka, Marcel na pewno się nie znudzi :)

i ja dzisiaj też zakupki zaliczyłam, trochę mam lepszy humor, oto moje zdobycze:
spodenki, okulary i kostium na chrzest... doradźcie mi dziewczyny, czy ja mogę kabaretki założyć do tego stroju czy nie? pasuje to? bo u mnie w rodzince podzielone zdania...

no no Misia :) ślicznie wyglądasz... spodnie mi się bardzo podobają!!! I ja tak jak Olcia... jasne kabaretki

reklama
Do góry