reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy :-)

Super ciuszki Karolla, oj bedzie Ola pieknie wygladac!
Magduska bardzo ladna wiazanka, ja tez lubie sloneczniki. Niedawno zmarla babcia Dawida i tez mielismy wieniec, gdzie byly m.in. sloneczniki.
A jak maz sie czuje?:(

reklama
No ten żakiet w Smyku był przeceniony i jak go zobaczylam ;)
wczoraj pojechałam ze szwagierką ;D ( coś nam sie kontakty polepszyły ) do Ikeii
po kosz na zabawki bo wszystko sie po chacie wala no i moja Ola miała lekkie rozwolnienie po szczepionce
i oczywiście w sklepie mega kupa z przeciekiem ;) a ja ciuchów nie wzięłam tylko pieluchy miałam
wiec pedem do kibelka a Magda( szwagierka) do sklepu po nowe porty i dzięki temu Ola ma kolejne gatki
tym razem z bambi ;D

choliba dziewczyny potrzebuje rady
Hubert waży 11 kg a nosiadełko (samochodowe z funkcja bujania w domu ;)) mam do 13 kg
Mały jeszcze niepewnie siedzi (Od 2 dni) inie wiem czy kupic nowe samochodowe ale te sa juz dla siedzacych czy przeczekac (niepokojaco trzeszczy mi w uchwycie to które mam i stópki wystaja...) choliba nie wiem

no ładnie wazy...ja tez sie zastanawialam ale mysle ze jak bedzie mial kolo 12 wtedy pomyslimy o nowym .... mojemu tez nozki wystaja...ale siedzi jeszcze czasem chwiejnie wiec poczekam jeszcze z nowym...jesli fotelik jest niepewny moze tylko malego w nim "transportujcie" a nie noscie ....ja teraz malego na rece biore a fotelik w samochodzie mam :-)

Dziewczyny ciuszki super,a ten zakiecik dla Olenki przesliczny

Ja mam wiekszosc ciuszków od kolezanki,a sama kupuje raczej nowe,bo w lumpeksach nigdy nie trafilam na fajne rzeczy

Ja poczekam z nowym fotelikiem jeszcze miesiac aż Ola bedzie juz sztywo siedziec, syrki jej też wystają ;)

kosz z ikei zwykły, prosty ale bardzo przydatny i tani ;D cos ok 15zł

reklama
Zakupy ciuszkowe cudne!
My mamy ostatnio kryzys finansowy i poprzestaję na kupowaniu skarpetek, bo najtańsze ;) Dziś Tomek stwierdził że mam obsesję (ale jak nie kupić różowych włochatych skarpet za 3,50??) A ciuszki rzadko jakieś kupujemy, zazwyczaj bodziaki, ale bardzo dużo dostajemy od rodziny i znajomych. Na szczęście wśród znajomych rodzą się wyłącznie chłopcy i babskie ciuchy dostają się tylko nam ;D

Karolla, żakiet jest cuuudny! A kosz też bardzo fajny, właśnie widziałam taki w sobotę u znajomych, super sprawa. Ja dostaję wysypki na widok tych siatkowych koszyków, ale ten akurat mi się podoba.

Z fotelikiem też mieliśmy problem, ale zgoła inny. Kuzynka pożyczyła nam fotelik Graco, dostaliśmy go już na początku ciąży z życzeniami szczęścia i byliśmy pewni że z nami zostanie na dłużej. A tu okazało się że kuzynki bratowa będzie mieć dziecko (słynna Janeczka 4800g 62 cm ;)) i musieliśmy fotelik oddać. Ponieważ Irenka pewnie niebawem wyrośnie z kołyski, nie kupiliśmy nowego tylko pożyczyliśmy od innych znajomych. Po dwóch tygodniach zadzwonili, że mają kupca na wózek wraz z nosidłem i musimy im oddać... Pożyczyliśmy od kolejnych znajomych, ale okazało się beznadziejnie twarde - żadnej podściółki, sam plastik. Zdesperowani kupiliśmy gąbkę tapicerską i wyścieliliśmy nosidło, a na przyszłość chrzanimy pożyczki i kupujemy dla następnego dziecka wózek z nosidelkiem ; :D

Do góry