Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Fajne ciuszki dziewczyny
ja na allegro kupuję ostatnio kupiłam takie cacka i stan tych ciuszków jest naprawdę idealny.
ciuszki z kolekcji Disney'a
a to już w Smyku taki cieplejszy dresik na zimę, chciałam kupić jeszcze zielone adidaski ale kurcze albo za małe albo mega duże były
Dziewczyny ale piękne zakupy zrobilyście rewelka a Magduska ta kolekcja disneya boska!
Widzę że coraz wiecej bejbików ma miśka uczniaczka ;D
Kurna ja mam problem z chłopem za żadne chiny go nie przekonam do ciuchów z drugiej ręki
raz jak kupiłam na allegro butki adidaski za 30 zł prawie nówki dla Oli do się wściekł że jego dziecko
nie bedzie nosić po kimś nie kumam go ( chyba zrobie jak Magduska i zamówie cos fajnego na allegro szybko wypiore i tyle bedzie wiedział ;D)
... ale co tam dobrze że jak idziemy do sklepu to nie szczędzi dla córy wiec i ja sie chwalę!
coś do spania z H&M
Misia wiesz miłe nie miłe czasem widzę cos fajnego na allegro i dupa nie zamówie bo nei chce miec awantury !
Kurna jaki down ze mnie skasowałam wsio z albumu w fotosiku i zdjęcia znikły o matko!