reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy :-)

Fajne ciuszki dziewczyny :)
ja na allegro kupuję ;) ostatnio kupiłam takie cacka i stan tych ciuszków jest naprawdę idealny.

ciuszki z kolekcji Disney'a :)

a to już w Smyku :) taki cieplejszy dresik na zimę, chciałam kupić  jeszcze zielone adidaski ale kurcze albo za małe albo mega duże były :(

reklama
ja też buszuję po lumpkach, musze przyznać ze 90% garderoby Zuzi pochodzi z "drugiej ręki" A to nasze wczorajsze zakupy.

I dodatkowo ciocia obdarowała Zuzię "szczeniaczkiem uczniaczkiem", aczkolwiek jego walorow edukacyjnych Zuzia jeszcze nie dostrzega :laugh:

Dziewczyny ale piękne zakupy zrobilyście rewelka a Magduska ta kolekcja disneya boska!
Widzę że coraz wiecej bejbików ma miśka uczniaczka ;D

Kurna ja mam problem z chłopem za żadne chiny go nie przekonam do ciuchów z drugiej ręki
raz jak kupiłam na allegro butki adidaski za 30 zł prawie nówki dla Oli do się wściekł że jego dziecko
nie bedzie nosić po kimś nie kumam go ( chyba zrobie jak Magduska i zamówie cos fajnego na allegro szybko wypiore i tyle bedzie wiedział ;D)
... ale co tam dobrze że jak idziemy do sklepu to nie szczędzi dla córy wiec i ja sie chwalę!
coś do spania z H&M

i coś ze smyka przecena była ;)

Karolla hehe, wiesz co jakby mojego było stać na ciuszki tylko ze sklepów to też by tylko takie kupował... :) swoją drogą to naprawdę miłe :)

ja zdjęć nie widzę Karolla!

Misia wiesz miłe nie miłe czasem widzę cos fajnego na allegro i dupa nie zamówie bo nei chce miec awantury !
Kurna jaki down ze mnie skasowałam wsio z albumu w fotosiku i zdjęcia znikły o matko! :mad:

reklama
Do góry