deli sliczny ten kolor- i palan pokoiku
osska- u ciebie etz sie zapowiada cudnie

lubie fiolet i limonke

ale turkus tez sliczny

ciekawam na czym w koncu stanie
a propo's kącikow i pokoikow dzieciecyhc to moze (ale nie wiem czy nie za wczesnie) zalozymy oddzielny watek na to?? i z inspoiracjami i z naszymi pomyslami radami a na koniec z efektami

bo kazdy amluch bedzie mla swoje krolestwo przeciez i trzeba bedzie sie pochwalic
kamcia ja tez kupilam wczoraj tt- tez zmaierzma karmic piersia- ale kupialm 2 butelki strtowe na wszelki wypadek- w tk maxx wlansie za 5 euro dwupak
joanna co do materacy...my sie chyba zdecydujemy na caly lateksowy...coprawda poki co do lozeczka dostawnego juz mamy materacyk w zestawie lateksowy wlansie- a do lozka tego wiekszego - ale to jeszcze nie teraz zamowimy chyba walsnie lateksowy. tutaj link do art, czym sie kierowac przy wyborze materaca
Materac do łóżka dla dziecka: jaki wybrać? | SOSrodzice.pl
słyszlam ze dobre materace sa z takich firm jak hevea
Nasze produkty | Fabryka Materaców Hevea | polski producent materaców i janpol
Producent materacy Janpol - materace lateksowe
z polskich
z tego co patrzylam w niemczech lateksowe materace sa troche tansze niz w poslce raczej.
my sie chyba zdecydujemy na firme traumland- niemiecka marka ale w poslce tez dostepna podyslam linka
http://www.traumeland.pl/index.htm - znam osobiscie te marke i moge ja z cala stanowczoscia polecic naprawde bardzo wysoka jakos spelniajaca wszelkie kryteria bezpieczenstwa