reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy :)

Landrynka ciuszki super a cena niemożliwa :szok:

tosienka przypomniałaś mi, że jeszcze o prześcieradle zapomniałam :-p A cała twoja lista robi wrażenie :tak:

Rajani te body z dynią jest zabawne :)

reklama
nnatalie super zakupki, kocyki przesliczne! :)
deli ręczniczki śliczne :)
Landryna looooooooool za 2 funty? to lepszego interesu nie słyszałam żeby ktoś zrobił !
tosienka meeeeeeeeega zakupy :szok:
Rajani śliczne ciuszki

imo testy sa zawsze średnio wiarygodne...ja zawsze holduje zasadzie tyle wiemy o sobie ile nas sprawdzono...to samo tyczy się innych rzeczy- tyle o nich wiem na ile je sama wyprobowalam :)

Ja jestem zdania ze trzeba wypróbować i samemu wyrobić sobie opinie o produkcie:) każda skóra inna, każdy inaczej reaguje:) warto próbować i znaleść odpowiedni kosmetyk dla maluszka

Landrynka super zakupy, cena niesamowita :)

Natalie bardzo podoba mi się ten kocyk w groszki. Zastanawiam się czy tych kocyków jest potrzebna jedna sztuka czy dwie? Mama mi mówiła, żebym kupiła dwa identyczne, bo dziecko się przyzwyczaja później i nie chce spać pod innym..

Tosienka super długa lista :) fajnie, że masz już to za sobą.

My mamy kupić resztę w sierpniu, bo w tym już trochę poszaleliśmy no i wesele nas jeszcze czeka w ten weekend. Nawet na dentystę nie mam.

W Tesco jest 6-pak chusteczek pampers- PromoBaby.pl - Chusteczki Pampers - 6pak to dobra cena chyba.

Agnieszkaala ja nie wiem po ile są szlafroki teraz, ale jak na cienki szlafrok i koszulkę to cena chyba wysoka.
Koszulka sama w sobie bardzo ładna. Też się nad nią zastanawiałam, ale kupię sobie jeszcze jedną zwykłą (na dzień dziecka dostałam jedną), bo koszul nie lubię i tak jak po pierwszym porodzie po szpitalu pójdą do kosza.

reklama
agnieszkala jak dla mnie to drogo, mi mama kupiła jakąś koszulę za 10 zł na wyprzedaży w biedronce wiec będzie do porodu a drugą dokupię albo z takich na allegro za 18 zł albo taka jak twoja tylko bez szlafroka są po coś ok. 34, szlafrok mam swój domowy

Do góry