reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Zakupy :)

agnieszkaala ja mam taki szlafrok jak w pierwszym linku ale ja chyba za nie dużo zamówiłam go :)
teraz dostalam po szwagierce koszule do porodu i po porodzie ;]

reklama
Agnieszkaala jak masz dwie to dokup jedną np http://allegro.pl/koszula-koszulka-nocna-ciazowa-do-karmienia-s-m-i3357632150.html lub gdzieś w sklepie. Nie ma co przepłacać jak i tak nie lubisz tak jak ja :-). Szlafrok też pewnie osobno taniej się kupi.

Mi mama chyba kupiła w Caerfoure coś podobnego co wkleiłam i następną też taką kupię ;-)
Do porodu jak będzie SN to koszulkę długą założę, bo wygodniej będzie.

http://allegro.pl/szlafrok-l-xl-ciaza-bawelna-100-producent-i3370429177.html pierwszy lepszy i cena juz lepsza :-)

Ostatnia edycja:
Deli własnie ja jedną mam coś w tym stylu z króliczkiem i jeszcze jedną z kwiatkiem też w tym stylu i teraz myślałam o jakiejś poważniejszej bo ja nie dość, że jak dzieciuch wyglądam to jak wyskocze w takiej to już całkiem na nastkę wyjdę, ale chyba racje, że niema co przepłacać i kupić zwykłą.

Agnieszkaala, ja mam ten pierwszy zestaw. Jakość dobra, nic się z tym po praniu nie stało, nie powyciągało się, ale tak jak piszą dziewczyny, można kupić dużo taniej podobny komplet.

dziękuje za opinie:)
Chwale się zakupami z allegro. To co na fotce plus akcesoria dla mnie:majtki poporodowe, podkłady, wkładki laktacyjne,custeczki do hig.int.

Załączniki

• DSC02027.jpg
    DSC02027.jpg
    37,9 KB · Wyświetleń: 100
Agnieszkaala ja przez większość mojego dotychczasowego życia słyszałam, ze dziecko i taka młoda .. Potem już to olewałam. Ważne, ze ty się czujesz dobrze w swojej skórze, a reszta nich se mówi.
Ja w poprzedniej ciąży kupiłam droższe po czym oddałam, a teraz mądrzejsza kupię tanią to tylko do szpitala, a rewii mody tam nie ma, a dla syneczka, córeczki i męża i tak jestem najpiękniejsza nawet w worku na ziemniaki :-).
NO to widzę, ze coraz mniej do kupienia zostało :-)
Psiunio na ręczniku boski. Taką przytulankę chce dla syneczka http://www.amazon.co.uk/dp/B003LVZF...de=asn&creative=22206&creativeASIN=B003LVZFVE .

Dostałam dziś próbki z Jonsona i z Bebilon - płytkę

Ostatnia edycja:
Ja mam 2 koszulę jeszcze po porodzie z Maciusiem typu jak wkleiła deli i jedną do porodu taką zwykłą z odzieży używanej bo na co lepsza skoro jak będzie SN to pójdzie w kosz :-) Szlafroka nie miałam i tym razem pewnie też nie będę kupować.

Deli przeliczna przytulanka :-)

agnieszkala fajne zakupy :-)

agnieszkala niezłe zakupki :)deli ja też dostałam 3 dni temu próbki Jonsona, z Bebilonu jeszcze nie :)
a dziś przyszedł szlafroczek dla małej, za dyszkę z przesyłką :)
84311582497368375381.jpg

Załączniki

• 84311582497368375381.jpg
    84311582497368375381.jpg
    28,8 KB · Wyświetleń: 62
Deli ale ten pluszak czadowy:-)Ja próbki z j&j też mialam, ale oddałam bo Alutka dostała uczulenia.
Joanna84 szlafroczek super.

Ja własnie obmyślam co kupić Ali od Filipa. Chciałam coś takiego z efektem wow, żeby było, że braciszek się postarał;)

Ostatnia edycja:
reklama
Tulipania ja proszek kupiła z Loveli. Płyn do płukania kupiłam Lenor Sensitive. Niby nie należy płukać niemowlęcych ubranek w płynie, ale przy Kubie też tak robiłam i nie było żadnego problemu.

nnatalie ładne zakupy :-) a gdzie kupowałaś? na allegro? U kogo? ;)

joanna trafiłaś na super sprzedawcę! Taki klientów zawsze będzie miał!

deli fajne te czapeczki. Też muszę taką cieniutką dokupić.

Landrynka, wow!

Tosienka
lista naprawdę imponująca!:szok::tak:

Rajani mnie najbardziej podobają się łobuziarskie spodnie :)

zgadzam się z nnatalie. Najlepiej wypróbować samemu. Każdemu co innego służy.

U nas do porodu chcą dłuższy T-shirt, ale ja nie zamierzam paradować z tyłkiem na wierzchu. I tak będzie spora widownia.

joanna84 słodki szlafroczek!

My w niedzielę byliśmy na zakupach. Tak właściwie niewiele kupiłam: 2 szt. prześcieradeł, nożyczki do paznokci, termometr do kąpieli, majciochy jednorazowe poporodowe, proszek do prania i płyn do płukania, 2 pary półśpiochów i czapeczkę. Chciałam jeszcze kupić ślicznego bodziaka z autkiem, ale zwróciłam uwagę na inną rzecz i zapomniałam o nim. W domu zauważyłam, ze nie wrzuciłam go do wózka. Muszę na all zamówić z dwie pary kompletów śpiochy+kaftanik, bo to co pokazała mi kobita w sklepie to nie dość, że drogie to nie za specjalnie ładne.

Jutro obfocę co nieco ;)

Do góry