reklama

Zakupy :)

Tulipania ja mam zamiar kupić:
- butelki Avent natural
- smoczek Avent
- kosmetyki kupiłam z Nivei, a do pupy zamierzam stosować Linomag zapobiegawczo i Alantan Plus na odparzenia, gdy już się pojawią.
- laktator ręczny też z Aventu (wypróbowany przy Kubie)
- podgrzewacz Baby ono lub Canpol Babies (nie pamiętam do którego pasują wszystkie butelki :sorry2:)

Dziewczyny ile sztuk majtek poporodowych kupujecie?

reklama
Kamea, ja zakupiłam z BabyOno wielorazowe majteczki siateczkowe (opakowanie ma 2 sztuki) i z tej samej firmy opakowanie jednorazowych (5 sztuk). Myślę, że tyle wystarczy. W razie czego dokupi się więcej w aptece. Wkłady poporodowe mam również z BabyOno.

A mam takie pytanie, bo choc jedno urodzilam to nadal w pewnych kwestiach jestem zielona, co macie na mysli piszac wklady poporodowe? Poprostu duze podpaski czy jakies nakladki na lozko?

Muszę się pochwalić, własnie kupiłam fotelik samochodowy Maxi Cosi Pabble używany za 261 zł :)) 3384334084.jpg3384334084_3.jpgpabble.jpg

Jeszcze muszę łóżeczko z materacem kupić i idę do przodu.

Załączniki

• pabble.jpg
    pabble.jpg
    14 KB · Wyświetleń: 63
  • 3384334084.jpg
    3384334084.jpg
    10,7 KB · Wyświetleń: 64
  • 3384334084_3.jpg
    3384334084_3.jpg
    15,3 KB · Wyświetleń: 74
ja kupie tylko te "drobne" podpaski i mam majtki bawełniane :) :)
Sony fajny fotelik i za b atrakcyjna cene :)
to tak jak ja kupiłam parasolke MAclarena :) za 350zł a kosztuje prawie 800zł :D

Dżaga powiem Ci że cieszę się jak dziecko. Zdjęcia są od sprzedającego, oby towar był zgodny z foto.

Co do majtek itp, to myślę że zwykłe podpaski z Bella wezmę, albo te na noc sobie kupię. Jeszcze podpytam koleżanek jak to u nich wyglądało, ale pamiętam jak jedna męża goniła po zwykłe podpaski a nie poporodowe.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry