reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy :)

Kamciu mnie też bardziej podoba się jasne łóżeczko- ale ja też jestem z tych co lubią białe mebelki :) aczkolwiek to drugie ma szuflade- co jest dużym plusem :) wózek superaśny- a no i ładny kolorek taka latte machiato :)

Die uwielbiam "latte". W ogóle uwielbiam wszystko w odcieniach brązu, złota, beżu, kawa z mlekiem... jakbyś była dobrym sprzedawcą to wszystko byś mi wcisnęła ;p

reklama
Paulinek ale czadowa ta pościel!!! Nie dziwie sie ze skusilas sie na nia :) ja akurat baldachomu nie kupuje ale ten jest uroczy więc jesli Ci sie podoba to kupuj!;)

Joanna153 no cudna bluza :) mały zasłużył na nia :)

Kamcia wózek bardzo ładny:) taki stonowany kolor ;) co do lozeczka to mi sie bardziej podoba jasne :) długo nie chciałam jasnego ale wkoncu sie zakochalam w jasnych lozeczkach i innych nie chce ;)

Pieknaszyszunia to teraz zaszalejesz z chlopiecyku zakupami ;)

Die ja uwielbiam karmelowe latte machiato ze starbucksa :p uzależniona no i pierniczkowa kawę na święta :p (ale wiem wiem mowilyscie o kolorze a nie o kawie) haha za tydzien kupię sobie taka kawusie po wizycie u lekarza :p

U mnie beże, brązy i kremy były po pierwszym-generalnym remoncie, ale po kilku latach w tych kolorach myślałam, ze się zrzy.am. Teraz są kolorki i jest od razu lepiej.

u mnie w zasadzie salon utrzymany w takiej tonacji jest tylko- reszta pomieszczeń ma inne kolory ale wszytkie na bazie bieli (syp. morsko biala, pokoj młodej wrzosowo bialy, lazienka bialo szara, kuchnia biala)
a salonie za to mam największe pole do popisu jeśli chodzi o dodtaki bo taka kremowa tonacja daje naprawdę dobry podkład do wsyztkich innych kolorwo- także były już u na s dodatki w kolorze bladego brudnego rózu- w okolicach wielkanocy np., czerwieni i złota w okolicach św. bozego narodzenia, soczystej zieleni kiedy nadchodzila wiosna...teraz mam ochote na majtkowy błękit i szarości :) także ja sobie cenie takie nudne zestawienia kolorystyczne wlasnie dlatego ze zwykłymi dodatkami typu- pokrowce na poduchy,świecie ramki, wazoniki serwety można całkowicie zmienić wnętrze- czego już np. w sypialni nie zrobie bo ma ona okreslona kolorystykę.

taki out off topic:p

Kamcia wydaje mi się, że to zalezy od tego jakie masz łóżeczko - widziałam w 2-óch rozmiarach... ale pewna nie jestem...
A ja właśnie kupiłam tapicerkę do maxi cosi cabrio fix NOWY pokrowiec DO FOTELIKA maxi cosi cabrio FIX (3443701503) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Fajne wydają mi się też pokrowce na nóżki, tym bardziej, że nasze dzieci jesienne będą osłonka na nóżki, pokrowiec do fotelika 0-13 kolor (3428618818) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Co o tym myślicie?

reklama
Do góry