Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
deli śliczne te pościele.
A mnie się na razie udaje powstrzymać bez problemu, bo sobie postanowiłam, że nie kupię nic do końca czerwca, dopóki się lokatorka nie wyprowadzi, bo najzwyczajniej w świecie nie mam gdzie tego trzymać.
dobra koniec o dzieciowych zakupach- wlasnie znalzlam cos co mi pasi w 100% do mojej sukienki na komunie Młodej -przyszedl mi katalog z h&m z karta rabatowa na 25% i znalazłam w nim żakiet oraz buty- jutro lece mam nadzieje ze będą fajne i kupie i bedzie z głowy uwaga pokazuje
czesc dziewcxzyny- wrocialm z miasta marynarka jest- sliczna zmierzylam i cala podjarana zaczelam szukac tych butow..a ich kuwa nie ma! oblecialam 4 h&m i nigdzie ich nie ma jeszcze!!!1 jestem zla..nie kupilam tej marynarki..poczekam jeszcze do piatku moze buty dojdą????