Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ja nie zamierzam kupować szlafroka, bo mam już 4 różnej grubości, więc zawsze któryś będzie odpowiedni. A koszulę do karmienia dostałam jedną od mamy na dzień dziecka :-), no i kuzynka dała mi jeszcze jedną, więc nie muszę za bardzo kupować, no najwyżej jeszcze jedną.
A na szpital szykuję zwykłe rozpinane koszule, których nie będzie mi żal zabrudzić i nie będą krępować moich gabarytów. :-) Kupiłam już dwie takie w ciupku. Do domu oczywiście kupię coś nowego, lepszego, wdzięcznego.
Aaa oglądałam ten komplecik,bo również mi się podobał!
Ale w końcu kupiłam dwie koszule - jedna rozpinana a druga - da się w razie czego cyca wywalić
Ja już mam wyprane dwie koszule i szlafrok i są w szafie,gdybym musiała się ewakuować do szpitala na badanko Bo na inną ewentualność się nie wybieram wcześniej ;p
Hej Kobitki A ja mam do Was pytanie - co będzie lepsze do prania ciuszków - płyn czy proszek do prania? Biorę pod uwagę Lovelę (swoje ciuchy piorę w płynie do prania - nie ma śladów no i jestem bardziej zadowolona). Poza tym poniżej kilka promocji, na które osobiście się skuszę PromoBaby.pl - Produkty do prania Lovela PromoBaby.pl - Chusteczki Pampers - 6pak (przeliczyłam i faktycznie się opłaca ;D)
tosienka ja jestem za żelem/płynem do prania. Proszki mnie denerwują, bo czasem zostawiają slady i odzież jest po proszku sztywniejsza/twardsza (nawet jak użujesz płynu do płukania).