• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Zakupy :)

Bosmanka ja mam mini laktator z medeli elektryczny i uważam,że jest ok. co do butelek to jedną miałam w zestawie i reszte kupiłam tommetippiee (niewiem czy tak się dokładnie pisze). Ale laktator sam w sobie jest fajny.Teraz krąży po rodzinie i też kuzynki zadowolone.

No to super :) Dużo jest używanych tych laktatorów dostępnych na rynku w świetnych cenach. U nas w pobliżu jest sporo takich komisów dziecięcych (tak jak już kiedyś gdzieś pisałam, mieszkam w bardzo dzieciatej okolicy). Ostatnio do takiego jednego weszłam i właśnie były dwa te używane laktatory po 160zł.
Tylko powiedz mi ten minielectic nie ma regulowanej mocy ssania?
Może jeszcze uda mi się w razie co ten model wyżej SWING wyhaczyć używany w dobrej cenie...

reklama
tosienka moja siostra kupiła sobie dzisiaj te chusteczki z pampers i mówiła, że się opłaca bo są bardzo dobre. Ja sobie jutro je kupie jak pojadę z mężem do tesco :)

nula piękne ciuszki :) bardzo fajne. W którym miejscu jest ten sklep. Z tego co pamiętam to chyba blisko siebie mieszkamy ;p

die ja uważam, że baldachim dodaje uroku i łóżeczko wydaje się hmm przytulniejsze :-D ja na pewno będę chciała łóżeczko z baldachimem.

Ja nie mam zamiaru kupować laktatora. Moja siostra sobie kupiła i tylko raz go użyła bo nie był potrzebny. Jakby co to pożyczę od niej :-p

Dzisiaj wybrałam się z siostrą i mama na zakupy. A to efekty :
wyprawka- rożek.jpg rożek, ręcznik z kapturkiem, 4 pieluchy tetrowe, skarpetki i 2 pary rajstop. Staram się kupować wszystko w uniwersalnych kolorach.

Załączniki

• wyprawka- rożek.jpg
    wyprawka- rożek.jpg
    31,7 KB · Wyświetleń: 56
To nasze pierwsze Dziecko, więc wszystko musimy kupic, tym bardziej że nie za bardzo od kogo mamy pożyczyć ;/ I tez słyszałam, ze moja mama chce wózek kupić ;) Ale jakby co to na liście jest. I też zamierzam zapisywać - kiedy gdzie ile i na co wydałam

No to super :) Dużo jest używanych tych laktatorów dostępnych na rynku w świetnych cenach. U nas w pobliżu jest sporo takich komisów dziecięcych (tak jak już kiedyś gdzieś pisałam, mieszkam w bardzo dzieciatej okolicy). Ostatnio do takiego jednego weszłam i właśnie były dwa te używane laktatory po 160zł.
Tylko powiedz mi ten minielectic nie ma regulowanej mocy ssania?
Może jeszcze uda mi się w razie co ten model wyżej SWING wyhaczyć używany w dobrej cenie...

Można moc ssania regulować. Jest kilka poziomów regulacji. Ja też kupiłam używany, szkoda było mi kasy na nowy.

kamcia mówi Ci coś miejscowość Zator? to w niej jest ten sklep. Ja jak widać troszkę niebieskich rzeczy też kupiłam bo wiemy na pewno, że będzie synek ale nie tylko, w innych też staram się kupować :) śliczne rzeczy kupiłaś :)
tosieńka nasze też pierwsze dziecko także pomimo tego, że ja sama mam 3 braci a mój mąż brata i siostrę to ani moja mama ani teściowa nic nie mają :( zła jestem na moją mamę, że wszystko rozdała bo mój brat miał piękne ciuszki... ale trudno.

sliczne rzeczy kamcia:)

bosmanka- jak tylko kolezanka mi odpisze to dam znac co to za milchpumpe bo bij zabij niepamietam- zdaje sie ze z aventu ale pewnosci nie mam wiec zapytalam- jak odp. to dam ci znac:)

komplet zakupilam :) i bardzo sie ciesze 140 euro poszłooooooooo ale co tam:P mialam nie mówic męzowi ale oczywsicie nie wytrzymalam- i mówie ze chcialam to kupic ale chyba za drogie - pokazalm mu - a on nie no fajne kup cena nie taka zla..no to jak nie taka złą to mi 2 razy nie trzeba powtarzac:D

die Twój Małż jest super :) widzisz a obawiałaś się, że powie, że drogie :-D a u proszę pozwolenie dostałaś :-D
ja jak policzyłam to póki co za wyprawkę dałam 400 zł ale jeszcze duuuużo mi brakuje

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry