reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy:-)

Truskawka komplecik do wozka minky sliczny, chyba juz na jesien;)

Dziewczyny, moge jeszcze polecic pieluszki z biedronki "dada"- chyba ze cos sie zmienilo z ich jakoscia (cora ma juz 4,5 lat wiec troche czasu uplynelo odkad uzywalismy;)). My na poczatku uzywalismy najdrozszych i niby najbardziej super-hiper (no i oczywiscie tez najdrozszych;)) pieluszek pampers, do momentu jak znajomi podpowiedzieli nam, ze swietne sa pieluszki dada wlasnie;). Sprobowalismy (oczywiscie z obawa o delikatna pupke coreczki czy nie bedzie odparzen;)- i wedlug mnie faktycznie super, milsze dla cialka od pampersow i ogolnie wg mnie lepsze;)

reklama
ŻonaGraja też spoglądałam wstępnie na Anex ale w kilku miejscach spotkałam się z negatywnymi opiniami odnośnie trwałości. Ja interesuje się Roan bass soft lub adamex vicco, ale to mocno wstępne rozeznanie.

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Co do wózka, dla mnie kluczowa jest lekkość i sprawny sposób składania wózka (nawet kosztem małych kółek, amortyzacji czy małej gondoli), bo mam 2 piętro bez windy/wozkowni i pewnie będę dawać wózek do bagaznika lub czasem wnosić gondole sama. Na razie moim typem jest bugaboo cameleon, widzialam też taki mini wózek babyzen yoyo 0+ z gondola (ale ten tylko na krótkie wypady:biggrin2:

Dziewczyny zobaczcie jaka fajna rzecz znalazłam na smyku, wrzucam linka moze komus sie przyda: Link do: MimiNu, Śpiworek z poduszką do wózka, fotelika, na sanki, miętowy + chmurki szare

Zonagraja ten aneks bardzo fajny i solidnie wyglada. Minus, ze nie ma koszyka pod spodem zeby nawet jakies zakupy upchnac. Ja polecam udac sie do wiekszego sklepu z wozkami i sobie obejrzec, nawet jak nie bedziesz tam kupowac. Pytanie tez gdzie mieszkasz, czy w miescie czy na wsi oraz czy bedziesz pozniej korzystac z wozka jako spacerowego czy kupisz sobie osobną spacerówke?
Zobacz Truskawka89 i reszta zainteresowanych, tu babka szyje bardzo podobne na zamówienie

https://m.facebook.com/handmadecalineczka/photos/p.754538214698063/754538214698063/?type=3&source=47

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mam wózek Quinny buzz 4 po starszym i jak uda mi się to po 8 latach skompletować to będzie ok. Prosty w składaniu był ... i więcej nie pamiętam hehehe ale byłam zadowolona [emoji6]

W ogóle czeka mnie odgrzebywanie rzeczy po nim na strychach u rodziców, bo w sumie sama nie wiem co się będzie nadawało a co nie [emoji53]

Kasiulka, u nas na necie kupuje te podkłady. Są mega wytrzymałe. Kuoilam tylko raz wielka pake i starczyla mi na długo. Nie śmiej się ale podobne coś można kupić treningowo dla zwierzaków. Jakoś bardzo dobra bądź też w sklepie dla niepełnosprawnych.
W szpitalu nam wszystko dają. Nawet koszuli nie potrzebuje. Ale w domu do wietrzenia są super.

Bugabuu są fajowe ale mają nisko gondole, i co 3 babka z tym albo stokkiem tu łazi.

O wózkach nie pogadamy, mamy zupeknie co innego. Te 2 pierwsze, to co ja mam, quiny ( mala spacerówka) jole, mamasy, oystery, candy, graco, cosatto etc.
Fajne są Jane czy emmaljungi, zależy co się chce.

Fotelik.. Musi pasować do auta a nie brać byle co 3w1 bo to ma marne atesty i pewnie nie przechodzi nawet testów.

Zeny są super :)

Dziewczyny! Nie wiem czy może temat byl już poruszany. Macie jakies pojęcie o wózku Bebetto Luca s-line? Jesli był dajcie znak to poszukam:)

Był tu w pewnym momencie wątek o bujaczku fischer price na prąd że wielu dzieciom bardzo pasuje. Jak wklepałam w Google to są dość różne modele. Czy mogłabym prosić o link o którym to było tak dużo dobrych opinii od was/waszych znajomych? :)

reklama
Aim ja miałam i polecilam swoim 3 znajomym i tez sprawdził sie na medal model owieczka. Podobny chyba rainforest ma lekko inaczej ułożony "leżaczek" bardziej pionowo i u znajomych sie nie sprawdził. W owieczce fajny kubełek Link do: Fisher Price Huśtawka Kołyska Owieczka P0098 - Ceny i opinie - Ceneo.pl
Ten rainforest jest nieco tańszy
Filmik z owieczka
Teraz baaardzo popularny i wszyscy mówią ze rewelacja ten Link do: 4moms MamaRoo leżaczek Plush Silver - Ceny i opinie - Ceneo.pl
Filmik z yt

Ostatnia edycja:
Do góry