Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Mam 160 i noszę XS, kupiłam s 4,2 ale u nas będzie jeszcze nosił chustę mąż, wiec z 3,6 mogłoby mu być ciężko. Na piczatek bawełna
Nosidlo mamy hybrydowe z bondolino. Ono jest pół nosidlem pół chusta jakby.
My dziś odebralismy bazę isofix bo dotarła i zamowilismy łóżeczko (kolejne) ale tym razem w sklepie. To samo z klupsia ale białe i będziemy malowac. Co powiecie o farbach altaxa do wnętrz do drewna? Uzywalismy jej do drzwi i jest Super, wg internetow jest bezpieczna do łóżeczek. Ktoś coś słyszał o niej żeby nie była ok??
Pumelova ja malowałam jakąś farbą tikkurila do drewna, ale ogólnie kiepsko z kryciem, bo ono było ciemne , taki mega ciemny brąz, prawie czarny... więc nie wiem , czy to kwestia farby , u Ciebie z białego na ciemny powinno być lepiej
Nie no, deszcz zły, słońce złe, jakbym czekała na określoną pogodę to bym już na bank nie zdążyła kupiłam prawie wszystko co chciałam. Zostały mi kosmetyki ale to też na raz kupię i higieniczne rzeczy dla mnie bo to jednak ceny były podwojone względem internetu w sklepie także nie kupiłam tam
Biedronka - gazetka z legginsami.
Ktoras leginsy trafila? W moim miescie w wielkopolsce nie ma, bylam w kolobrzegu i dzwizynie i tez nie dostali. Tylko koszule i pizamy. Gdzies dotarly leginsy? Warto szukac??