reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy:-)

Hej dziewczyny dziś byłam na mieście za ubrankiem dla małej typu wyprawka:)
Kupiłam jeszcze przewijak kocyk taki mniejszy z podusią antywstrząsową chciałam dalej robić zakupy ale straszny ból mam przy chodzeniu ledwo doszłam do domu:( reszte chyba zamówienia zrobię przez all...

4022428ebf51fb4085da28c98c4b60ff_orig.jpg

966c32339bd55777e32513cd6f4837ce_orig.jpg

dbb68a2303c0c4cb9b2ef88b3efac229_orig.jpg
SOWY cudne? Gdzie to cudo kupiłaś[emoji7] [emoji7]

Napisane na LG-P760 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ale to nie jwst tak, ze wypadają ogolnie... tylko przez ciaze rosną bujnie i nie wypadają. A pozniej wypada to wsYstko, co wypadłoby normalnie bez ciazy. Ale ze wypada jednorazowo, to wydaje sie, ze bardzo duzo

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

No mi wlosy po ciazy nie wypadaly w ogole tak wiec to na pewno nie regula.

Suchy szampon wlasnie batiste uzywalam ale ostatnio kupilam taki z rossmana isana i tez jest super!.
Na ciemnych wlosach pewnie teoche gorzej sie go stosuje ja mam jasne wiec bardzo polecam.

Mamusia Muminka ja używam najtanszego isana z Rossmanna. Masz teraz promocje na 6,99 kupuje zawsze kilka. I mają wersję dla ciemnych włosów jak ktoś potrzebuje.
Nie było dla mnie żadnej różnicy a testowałam kilka różnych firm.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Jak mi trochę wlosow wypadnie to tragedii nie będzie:D mniej do prostowania

Aim jest wersja mini batiste? Super!! Aż sobie zakupie z radosci:D

Tymuniek uważaj na siebie :( slicznosci kupilas:*

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

czy któraś z Was ma bądz planuje zakup kosza na pieluszki ?
Ogladam w necie i sie zatsaniwam czy warto ?

misia 12 - cudowana kołyska :):)

reklama
Do góry