• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Zakupy:-)

No i do mojej wyprawki w końcu coś mam [emoji4] koszula i dwie pieluszki ( ściągnięte od Moreli [emoji6] ) ot takie duże zakupy zrobilam hehehe
1490613813-aaaaaa.jpeg

3jgxhqvkn04csc4c.png
Pieluszki tez sa u mnie na liscie [emoji6]
Koszula od tego samego sprzedajacego?

reklama
Liluli super buciki. Kupiłam podobne ;-)

Te pieluszki to kupujecie 120 jako otulacz czy te mniejsze jako pieluszka do codziennych czynności.

Powstrzymuje się żeby nie kupować już ciuszkow, jedynie zakup większych rozmiarów mnie usprawiedliwia:-P

Porownalam cenowo i to lozeczko 90x40 razem z materacem i polko/przewijakiem klupsia najlepiej wychodzi w sklepie tomi.pl.
Muszę jeszcze sprawdzić w entliczku bo tam będziemy gondole kupować i z karta mamy rabat 5%.

Kurcze a ja jednak się zdecyduje na normalne łóżeczko 120x60 bo ta dostawka to jednak na rok tylko. Będę najwyżej wstawać co 3 minuty do syna. Ostatnio znalazłam kartę zdrowia i ja miałam 102cm w wieku 2lat i 9 miesięcy :) a 170 jak mialam 12i10 i z karty wynika że do 7 roku życia rosłam w miarę normalnie. Potem wystrzelilam. Hehe a mój "mały" mąż do 14 roku życia miał mniej jak160-kurdupel :) poznałam go zaraz po tym jak urósł 30cm w dwa lata.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Misia ja decyduje się na to mniejsze tylko ze względu na to że normalne mam i liczę że synuś będzie jak siostra ładnie przesypial noce i jak będzie miał powyżej 6.miesiecy będą już razem w pokoju. A koło naszego łóżka lepiej pasuje mniejsze.
Zresztą planować można sobie dużo hehe ;-)

reklama
Dobra to teraz głupie pytanie do roku się dzidź zmieści w to mniejsze ? Wykończy mnie ten internet.
I jeszcze problem z wysokością wózka, nawet zapytałam w wątku mam pytanie, ale jakiś marny odzew. Klikam w te wózki, ale co mi się spodoba to ma za nisko rączkę. Jeszcze dobrze by było jakby gondola była wysoko i siedzisko spacerowe. Później jak dzidź sam wejdzie i tylko go przypiąć to spoko.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry