Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Dzięki Kasiulka! Po takie kopertowe body to chyba nawet ruszę tyłek na 8 do Lidla;-) bo jak ostatnio były ciuszki to na drugi dzień złowiłam tylko leciutkie buciki ze słomkowym spodem;-)
Maziajka, a ty wyobraź sobie, że mimo potwierdzenia przy każdej wizycie, to ja się ciągle zastanawiam, co zrobię z tymi rzeczami jak urodzi się jednak chłopczyk? Wiem, wiem głupieję.
Aniek tak wiadomo pomylki sie zdarzaja duzo od ulozenia dziecka zalezy moja lezy tak rozwalona zawsze ze serio nie da sie nie zauwazyc nawet ja laik widzialam ale moja bezwstydna jest i na kazdym usg lezy rozkroczona do tego poprzecznie wiec idealnie widac.
Super zakupy dziewczyny! Ja dostałam masę ciuszków, głównie tych "praktycznych", więc mogę poszaleć i kupić coś ładnego po prostu Moim faworytem są szorty w rozmiarze 56, pewnie ich nigdy nie założę, ale nie mogłam się oprzeć głównie w lumpkach poluje