Misia - dlaczego za mały był x-lander? Ja wiem, że z Was wysocy ludzie (ja mam 168, mąż 192), patrzyliscie pod kątem wysokości wózka/rączki, czy dl.gondoli?
Twój Tutek pięknie sie prezentuje [emoji106][emoji3]
Patrzyłam za roanami, camarelo, tutka też sprawdzałam (na necie) i gondole nie wiele się różnią. Zresztą akurat gondola to jest ten element wózka, która podoba mi się bardziej w innych wózkach (w porównaniu z klasyczną wersją x-landera), ale znowu spacerówka x-landera wygrywa z wszystkimi innymi, które rozpatrywalam. I na zimę też się spokojnie nada [emoji6].
Nika - no to [emoji113] [emoji3]
Inka - ja już swiruje tak na maxa od 2 miesięcy w temacie wozkowym (a i tak ciągle miałam na uwadze tego x-landera, podobnie jak roana).
W pracy oglądalam wózki i czytalam opinie, w domu w każdej wolnej chwili to samo i w ogóle zasypialam przy olx [emoji1]. Stad dość! To już było chore [emoji23].
Misia - szacun! Ja bym w życiu swojej stopy w rozm. 39 nie zmieściła. W 40 czasami się uda (Tamaris, Lasocki) - ale muszą to być zabudowane butki, bo o sandalach czy klapkach w mniejszym rozmiarze nie ma mowy [emoji1]