Dla zielonych w temacie podkładów tak jak ja tutaj jest mini przewodnik po różnych firmach : Link do: Wyprawka Bobasa: Jakie podkłady poporodowe kupić?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Aniek my uzywalismy przy coreczce smoczkow avent, teraz zasugerowalam sie tym, ze bardzo duzo osob uzywa lovi i tez kupilam takie 0-2m:Judith dzięki za link, nie wiedziałam nawet, że tyle jest tych podkładów.
Majtki obowiązkowo siatkowe,p795923595
aktacyjne mnóstwobo zawsze mam nawał pokarmu. Do pupki zwykły krem z rossmana i bepanthen maść koniecznie, działa też na popękane sutki. Na pępek 8 lat temu pani doktor polecała te nasączane gaziki, teraz myślę że kilka kupię i octanisept.
Dziewczyny wiem że już o tym było, ale powiedzcie jaki pierwszy smoczek kupić? Młody był bez smoczkowy, a teraz chcę zabrać już do szpitala.

Hmmm u nas dosc dlugo to trwalo bo Maja wyszła ze szpitala z wagą 2 kg wiec byla malenka... z pol roku na pewno a nie wiem czy nie dluzej...Kylesa a pamiętasz może jak długo uzywaliscie kołyski?
Nam w szpitalu polecili linomag do pupala a sudocrem tylko w wypadku dramatow z odparzeniami [emoji4]Dziewczyny znów ja z jakimś pytaniem. Ogarniam wszystkie listy wyprawkowe jakie znalazłam:// i moje notatki.. i zgubiłam się w temacie kremu na odparzenia. Mam zapisane żeby kupić:
Babydream krem przeciw odparzeniom
Bepanthen maść extra
Bepanthen maść ochronna
Linomag z cynkiem
Sudocream
Jakoś mi się wydaje że te wszystkie kremy są takie same? Czym się różni maść do pupy od kremu na odparzenia?? Co mi wystarczy na poczatek? Czemu jest rozgraniczenie na maści z cynkiem i bez? Nie chce kupować wszystkiego a robię listę i chyba nie ogarnelam
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom