Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Podgrzewacz baaardzo mi się przydał poprzednio zwłaszcza, że nie mam mikrofali.Kasiulka Maziajka - zakładam że będę karmić ale żebym mogła czasem wyjść gdzieś i zostawić porcje to potrzebne mi co? laktator, butelka aaa i właśnie aim pojemniczki do pokarmu? Nic więcej nie będę kupować co nie trzeba
Konieczny jest podgrzewacz?
A sterylizator? Warto kupic?
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie bylo tak ze zamowilam w tygodniu jakos pod wieczór , na drugi dzien po 15 dostalam wiadomosc na maila ze nie maja jakiegos tam wzoru i czy chce zamienic na inny czy maja wybrac losowo[emoji14]odpisalam od razu i po tym mailu chyba na nastepny dzien po 18 byl kurier[emoji14]no i placilismy nie przelewem a przy odbiorze[emoji14]Tymuniek to nie oglądałaś go na żywo przed zakupem?![]()
Dziewczyny które zamawialy od hubiworld - w jakim czasie oni wysyłają zamówienie? Nie dostałam żadnego maila a w niedzielę zamawialam dlatego pytambo w ten dzień zamawialam też od justinex i paczka będzie do 10 dzisiaj
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom