reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy:-)

Dziewczyny w Tesco bylam byly fajne ubranka:) szczegolnie dla dziewczynek Ewella w Tesco na Towarowej.
1494587460-aaaaaa.jpeg

reklama
Aim uprzedzilas mnie bo wczoraj wieczorem myślałam żeby właśnie Was spytać o pas poporodowy ;) wiec z chęcią poczytam jak któraś używała :)
Mogę tylko powiedzieć, że moja siostra używała po dwóch cc od razu po porodzie i nic jej nie bolało nosząc a brzuch fajnie wrócił do siebie.

Megan22 fajna ta zabawka ale widziałam tez na olx to :) Wiadomo cena wyższa, ale jakbyś zamawiala na ali to daj znać :D
Ja mogę napisać, że po CC mi lekarz odradził pas poporodowy (ze względu na ryzyko zakrzepicy)- więc nie używałam.

Ja jestem za babydream ale nie mam żadnego doświadczenia:D

Megan ale Fajne! Ale czytałam że dzieci słabo widzą pastelowe i bez sensu kupować - Kasiulka tu wyrzuciła coś o montesocostam (mam gdzies zapisane)i poczytałam o karuzelach. Ale za 3 dolary to ja mogę też chcieć [emoji16]

Też jestem ciekawa pasa!

Ewella byłam dziś w hm w Mysłowicach i są karmniki jak cos:)

Maziajka muszę się wybrać do Tesco! Ale ja mam takie male, duże jest w silesi:/

Ja dziś znów zakupy, kupiłam kombinezon z cocodrillo za 50zl, ubranka z pepco, smoczek z aventu, podkład pod prześcieradło w gondoli, butelkę calme (wieeem meczylam Was o to czy trzeba czy nie, kupiłam tt ale jednak chce też calme:p) i kocyk

1494590261-aaaaaa.jpeg
1494590272-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Aim ja tez zadtanawiam sie nad tym pasem. Po opiniach w ineternecie jestem bardziej na tak.

Megan ekstra te misie z ali. Już są moje, tzn będą jak chińczyk mi je dostarczy [emoji12]

Jeśli chodzi o emolienty najlepszy skład według sroki ma oillan. Ja kupiłam ale nie zamierzam stosować przy każdej kąpieli, max raz w tygodniu.

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Jeśli chodzi o kosmetyki, to na razie nic nie kupuję. Gdzieś czytałam że takie maluszki wystarczy na początku samą wodą myć. Jak się już urodzi, to pewnie kupię coś z babydream albo oillan baby.

A jeśli chodzi o pas, to ja planuję kupić. Nie będę nosić non stop, tylko po konsultacji z fizjoterapeutą.

Dziś przyszły kolejne zamówienia :D, rogal z motherhood, przewijak, pokrowce, pieluchy tetrowe, flanelowe + bambusowe, ręczniczki z kapturem, pojemniki na mleko, dwie butelki aventu, rożek, klin, podkłady bella. Jeszcze czekam na zamówienie z gemini i kocyki z allegro. No i jeszcze moje nieszczęsne zamówienie z H&M. Chyba już tydzień czekam na kuriera, niby 5.05 wysłane, ale jak na razie słuch o moim zamówieniu zaginął. Dobrze, że nie zapłaciłam z góry ;) Aaaa i jeszcze sukienkę do porodu muszę zakupić i ze 2 bluzeczki do karmienia. Szlafrok, klapki mam. Jeszcze kosmetyczka dla mnie do szpitala, ale to na dniach pójdę do Rossmana i się zaopatrzę. No i stanik do karmienia, ale to już za miesiąc. Aaa i Ikea, czyli łóżeczko, wanienka, lampki, pojemniki do komody i jakieś pierdoły jeszcze. I materac, ale to zamawiam internetowo, zdecydowałam że jednak kupimy lateksowy firmy Hevea, a nie z Ikei, jak wcześniej planowałam. Ufff i chyba będę miała wszystko.. :D

Pumelova ja bylam w Tychach i dosc teoche tego bylo szczegolnie dla dziewczynek.

A ten kombinezon na jaki rozmiar zamowilas?

Linoone widzę konkretnie idziemy z zakupami haha :D ja kupilam fajna rozpinana do porodu u justinex na allegro. Guziczki sięgają połowy brzucha więc będzie w sam raz na pierwsze 2h z malenstwem.
Też się naczytalam i wybrałam w końcu hevea lateksowy:)

Maziajka wzięłam 62, nie mam pojęcia czy dobry. To kupiłam w Fashion house w Sosnowcu - mają tam outlet cocodrillo i były te kombinezony pojedynczo w rozmiarach chyba 62, 68 i 74. Chciałabym kupić jeszcze jeden ale nie wiem czy warto na 62? Czy większy?

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Pumelova a z mysla o jesieni czy co kupujesz?
Bo na 62 to na jesien chyba ciut male moze byc,choc zalezy od dzircka wiadomo.

reklama
Maziajka nie wiem, z mysla o tym ze przydalby sie taki kombinezon! jakby w lato padalo to zly bedzie? kurde. to jakby byl gdzies tego typu to 68 czy lepiej 74? jak szybko rosnie dziecko? o_O

Do góry