Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Jenny 84 kosz na zużyte pieluszki czy do przechowywania? Jeśli to pierwsze to raczej się nie oplaca, bo niemowlęce kupki nie śmierdzą dopóki nie przejdzie się na mm. A do tego drogie są te wklady do środka kosza. Ja jak coś nie wiem to na yt znajdę recenzje w 90%
Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom
Ja taki kosz mam po starszaku na pieluszki, byłam zadowolona, bo jednak sporo tych pieluszek idzie w ciągu dnia plus produkcja standardowych śmieci to dość szybko kosz jest pełny.
Teraz pewnie bym się zastanawiała, ale skoro mam to nie muszę [emoji6]
Pytanie:
Która z was ma tzw mały biust a według prawidłowej rozmiarówki (60-)65 d/e? I jest już po zakupie stanika do karmienia?
Zwłaszcza chodzi mi o canpol bo chciałam taki jeden mieć ale nie wiem czy to realne stamtąd mieć rozmiar na siebie a nie mam jak przymierzyć za bardzo.
Ja mam kosz na pieluszki. Teraz nie beda śmierdzieć, ale z czasem tak. Ja po pol roku chce zakończyć karmienie piersią, wiec kosz mi sie przyda
Była jakas promocja i ten kosz był. Dodatkowymi wkładami. Potem bede sie starała sprzedać
no i kupiłam KURĘ nie wiem czy się sprawdzi, ale powiem Wam , że starszak zachwycony, więc dobrze , że powiedziałam od razu , że to dla wszystkich , bo tak się ucieszył i od razu wczoraj bajkę z kurą pod głową oglądał.