Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ika bardzo ładnie!
Kylesa czuję dokładnie to samo. Uwielbiam karmić piersią i mimo tego że mam już trochę lat, a młodego karmiłam naprawdę bardzo długo, moje piersi są jędrne i na swoim miejscu(przynajmniej do tej pory)
Ja też jestem niska i lubię długie rzeczy sukienke teraz mam jedną i rzeczywiście wyglądam w niej jak buka ale trudno a długa spódnica zestawiona odpowiednio ponoć dobrze w niej wyglądam tak mówią
A ja jestem wysoka i szeroką i w długich rzeczach to dopiero wyglądam jak buka drobne dziewczyny to w ogóle mają lepiej i prawie we wszystkim super wyglądają.
Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom
Mnie sie wydaje ze niskie dziewczyny lepiej wygladaja maksi spodnicach bo sukienka zalewa calosc. Zwlaszcza w ciazy jak nie jest obcisla maksi.
Ika ja nie jestem przekonana do tej sukienki, ale to z zdj tez nic nie pokazuje oprocz sliznego brzuszka