Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
My do lozeczka turystycznego kupowalismy dla cory taki cienszy materac, ktory mozna zrolowac, zwiazac i w tej postaci przetransportowac, nie pamietam juz dokladnie, ale chyba z ikei? I bardzo fajnie sprawdza sie w podrozy. Jutro bede na wsi u siebie, to sprawdze czyvto ikeaApropo materacy, dziewczynki! Czy mozecie mi polecic materac ale do lozeczka turystycznego? Kupowala ktoras z Was?
Warto kupic taki typowy skladany podrozny?
Buziaki[emoji8]
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
W lipcu nawet jak bedzie zimno, to mysle ze kocyk wystarczy taki cieplejszy, spiworek to tak jesien-zima. Ja po coreczce mam zimowy spiworek firmy Kaiser, taki z polarem od wew. A od zew. Material nieprzemakalny i moge ta firme polecic (na limango czesto maja w promocyjnych cenach). Drugi mam taki z welna w srodku, zimowy womar- tez jest ok, tylko ja nie lubie welnyKasia 831 no jak dla mnie to głupota. Bo powinno się przebierać i jak coś jest zniszczone to po prostu wyrzucić. No ale cóż, nic nie zrobisz.
A ja mam pytanie dotyczące wózków i kocykow na jesień/zimę. Czy już kupilyscie juz coś? Czy czekacie z kupnem? Bo patrzę na tą pogodę i jak lipiec taki będzie to będę potrzebowalala jakis mały kocyk albo spiworek. Czy myślicie ze lepiej zestaw kocyk + poduszka czy spiworek na 85 cm?
Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom