Jenny84 a czy ta torba jest duża? Bo ja mam taką obecnie i się w nią nie mieszcze Link do: CARETERO TORBA DELUXE DO WÓZKA I NA RAMIĘ do tego staniały! Z resztą nie dziwię się, za tą cenę co kupiłam, kiepska jakość...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja mam torbę do.x landera z modelu 2014. W Tym roku kupowałam bezpośrednio od producenta ( adres milowy na stronie xlandera) . Okazało się ze jest taniej niż na allegro. Teraz zamawiam dostawę do wózka. I czekam na przesyłkę. Wyślij do nich meila z zapytaniem i może też uda się Tobie zakup.
A no fakt można przepakowaćTo wtedy będę przepakowywac do tej z kompletu. Ale u nas to rzadkość aby Kuba wychodził, bo jak nie praca to jak wychodzimy to razem więc zawsze to ja mogę ją nosić.
A myślę o niej bo na ślub we wrześniu idziemy to ładniej by wyglądała torba ta z babyono niż ta wozkowa z kompletu. Ale sporo wydatków jest, a do tego naczekam się na macierzyński więc tak jak mówię może urodziny qczodza w grę aby ktoś mi kupił
Sent from my HTC Desire 820G PLUS dual sim using Forum BabyBoom mobile app