Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No ja chciałam fotelik 9-18 ale Agatka ma 8 dopiero więc 9 będzie miała za jakieś 4-5 miesiecyJudith nam proponowali różne, ale akurat w axkid Kuba najlepiej siedział, on jest drobny i np w jednym foteliku 9-25 te osłonki głowy były za wysoko![]()
Judith tutaj te piętrowe wózki to normaLinoone człowiek orkiestra
Ostatnio widziałam wózek rok po roku taki że wielkościowo zwykły, ale te dzieci pokompresowane piętrowo niemalże [emoji39]
Jenny my mamy ale Emi póki stabilnie nie siedzi nie jeździ jeszcze w nim-próbowaliśmy ale była taka dziwnie przykurczona.I on też obraca się na boki żeby można było dziecko łatwiej wyjąć.Dziewczyny czy ktoraa z Was zdexydowala sie na fotelik RWF ? Powaznie roazwamy taki zakup...ale sami nie wiem jaki ? Mysle nad obranaym Recaro zero..tylko juz sama nie wiem ? Macie jakies doaeqidczenia w temacie ??
Judith tutaj te piętrowe wózki to normabiedny ten co siedzi niżej bo mało co widzi
Dziewczyny dziekiujemy za inforamcje o fotelikach i wozku.
Co.do wozka to tak jak piszecie...wybiore sie do sklepu i poogladam na zywo. Internet i youtube to swoja droga.. a macie racje..co dotkne i pojezdze to bede miala swoja opinie.
Nika999. Judith polecacie sklep 8 gwiazdk. Ja mam do tego sklepu ponad 100 km...i zastanawaiam sie czy warto tyle jechac.
Judith ja tez nastawioan jestem na ten Recaro Zero. Jestescie juz po zakupach ?
Judith. A ile wazy wasza mala ? Nasza wzrostowo to moze i nawet ale wagowo tez jej troche brakuje do 9.
Jak bedziesz mogla to prosze daj znac na jaki fotelki sie zdecydowalicie.