Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dzięki za pocieszenie ❤Nie martw się na zapas, ja też miałam podobnie, okropne mdłości zniknęły z dnia na dzień ok. 11tc. I wszystko jest ok, obecnie mam 34tc![]()
też tak miałam ,wszystko okej. Naprawdę nie ma co się nakręcać, bo ja tak robiłam i nic z tego nie wynikło.Jutro kończę 11 tc.
Od kilku dni czuje że piersi bola mnie mniej niż wcześniej, są jedynie większe. Nudności były codziennie dziś wyjątkowo nie.
Bardzo się martwię, przeczytałam że zanik objawów może sugerować utratę ciąży.
Wizytę mam w najbliższy piatek.
Nie myśl od razu negatywnie. Może akurat minął Ci ciężki okresJutro kończę 11 tc.
Od kilku dni czuje że piersi bola mnie mniej niż wcześniej, są jedynie większe. Nudności były codziennie dziś wyjątkowo nie.
Dzięki, zamówiłam Jużteż tak miałam ,wszystko okej. Naprawdę nie ma co się nakręcać, bo ja tak robiłam i nic z tego nie wynikło.
Dla spokoju polecam detektor tętna, używany można kupić za 50 zł nawet. Ja od 10+5 tc słuchałam małego i bardzo mnie uspokaja,
To moja pierwsza ciąża i bardzo chcieliśmy z mężem dziecko dlatego jestem taka przewrazliwionaBzdura, w 2 trymestrze ,najprawdopodobniej skończą się wymioty ,i źle samopoczucie, piersi będą raz boleć raz nie , mnie np nie bolały wcale ,od.samego początku, objawów nie miałam., A ciąża zdrowa
A z jakiej firmy ?Dzięki, zamówiłam Już![]()
Nie martw się na zapas, ja też miałam podobnie, okropne mdłości zniknęły z dnia na dzień ok. 11tc. I wszystko jest ok, obecnie mam 34tcJutro kończę 11 tc.
Dzięki za pocieszenie ❤Nie martw się na zapas, ja też miałam podobnie, okropne mdłości zniknęły z dnia na dzień ok. 11tc. I wszystko jest ok, obecnie mam 34tc![]()