reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Zapytanie

Dominika 20102018

Zaciekawiona BB
Dziewczyny potrzebuje rady ;) staramy się z mężem już jakiś czas o dziecko, w piątek powinnam dostać okres dzisiaj wtorek i narazie cisza. Dzisiaj zrobiłam test wyszedł negatywny. Zawsze miałam regularny okres ( nawet jak miałam operację rok temu bardzo poważna to i tak w danym dniu mi wyskoczył okres ) nie miałam żadnych stresów ani nic co mogło by spowodowac opóźnienie miesiączki... kiedy powinien wyjść pozytywny test ? Jeżeli jest szansa na pozytywny

reklama
Jak spóźnia się już 5 dni to raxzej ciaza. U mnie dość szybko pojawiła się kreska na teście- ale była bardzo blada, raz nie pojawiła się wogole. Zrobic trzeba przynajmniej 2 testy i najlepiej z porannym moczem po nocy

Do góry