reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Zapytanie

Dominika 20102018

Zaciekawiona BB
hmmm nie wiem co myśleć mam przeczucia że się udało ale testy mówią co innego.... W tamten piątek powinnam dostać okres, minął tydzień i cisza. Zrobiłam dużo testów każdy wyszedł negatywny. Dzisiaj rano zrobiłam HCG- Bete (więc czekam na wynik ) A na srode umówiłam się do Pani ginekolog. Dzisiaj za to czuje bardzo dużą wilgotność pochwy i zastanawiam się czy to na okres czy o co chodzi. Zreguly takie uczucie wilgoci czułam na dni płodne.... bo na okres zawsze czułam suchość. Zawsze miałam regularny okres nawet jak miałam operację, narkoze brałam sterydy, miałam bardz dużą armię to i tak okres był co do dnia. A teraz już tydzień jak nie mam okresu.
Czy któraś miała podobnie, co sądzicie robić sobie nadzieję czy raczej odpuścić...😒😒😒😒

reklama
ja myśle ze możesz być w ciąży :) ja tez miałam regularny okres co do dnia w różnych sytuacjach . Gdy zaszłam w ciąże od razu brak okresu. Duża wilgotność , ze co chwile myślałam ze chyba już okres . Do tego czułam uderzenia gorąca tez takie jak przed okresem . Wyszło z bety , test z krwi . Powodzenia

Do góry